Milan Caci MihailovićFoto: Milos Tesic/ATAImages

Gostujući u emisiji na Javnom servisu naš poznati glumac Milan Caci Mihailović govorio je o tome kako je bilo nekada, a onda se osvrnuo na sadašnjicu i rekao kako ima utisak „da glumci nisu omiljeni kod vlasti“.

On je naveo i da glumci ne treba da gledaju kako u Skupštini neke „besprizorne narodne poslanice izgovaraju imena velikih glumaca u najgorem smislu (kontekstu)“. U jednom trenutku, voditeljka je promenila je temu, što je glumac spremno dočekao i izveo „glumačku bravuru“.


„Pošto smo rekli kako je bilo vreme kada sam počinjao, ne možemo da preskočimo današnje vreme“, rekao je glumac i nastavio da govori:

„Znate, imam utisak da danas glumci nisu omiljeni kod vlasti. Omiljeni su kod publike“, rekao je Milan Caci Mihailović, na šta je voditeljka konstatovala kako je to „valjda najvažnije da budu omiljeni kod publike“.

Mihailović se složio, pa nastavio.

„Ali, valjda zaslužuju i poštovanje vlasti. A ne da doživljavamo ono što smo skoro videli u Skupštini da neke besprizorne narodne poslanice izgovaraju imena velikih glumaca u najgorem smislu, recimo Seke Sabljić, Svetlane Cece Bojković, Dragana Bjelogrlića. Nepoželjni smo zato što mislimo svojom glavom. A ovo vreme to ne dozvoljava i na žalost je to tako“, rekao je Milan Caci Mihailović, prenosi N1.

Voditeljka je odmah promenila temu razgovora i upitala Mihailovića „kada svi zainteresovani mogu da pogledaju Uspomenar“, na šta je glumac uz osmeh odgovorio: „Dobro, da pređemo na drugu temu. Važi“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari