Milan Marić na uvrede poslanice odgovorio fotografijom na Tviteru

Ostavite komentar


  1. Milane lepoto i duso moja ne sekiraj se, ti si simbol dobrote,ljubavi,talenta toliko si me raznezio pricom o slobodnoj deci i svojoj budućoj deci. Ubedices me da ima nade da i moja deca ostanu ovde…Tvoj verni fan

  2. Svaka njemu cast.Covek koga najvise bole tudje rane,a za nase ne mari.To je pravi covek,a ne ovi nacionalisti koji samo vicu-Jasenovac,Kosovo,Podrinje….Ako hocemo da nas svet prihvati moramo sve da zaboravimo,oprostimo i da se pokajemo.To zaista nije pravedno,nije bas tako kako Maric prica,ali sa druge strane je Nemacka,Engleska,SAD,Nato….Ko te pita za postenje,bolje biti za jace nego za sirotinju kao sto smo mi.Jos jednom -bravo.

  3. Za Sandru Bozic ,Milan Maric je jedan pravi gospodin koji zasluzuje njeno postovanje

  4. Žao mi je dame koja je izrekla ovakve uvrede. Da joj se oprostiti, nije svesna svoje negramatnosti.

  5. Neverovatno je kako se nekim ljudima na licu vidi da nemaju elementarnu etiku. Samo pogledajte dotičnu gospodju i to je to. Svako ko ima trunku poštenja, vidi da tu nešto ne štima. I ona proziva ovog čoveka, hvata se za srpstvo, ej!

  6. Ako smem primjetiti,samo je jedno antisrpsko đubre,a to je AV,jer to što on radi je antisrpsko politika

  7. Protesti potpuno polarizuju Srbiju,pojačavaju mržnju i svima nama ne donose ništa dobro. Ne treba glumcima da budu političari ili su i na ovoj sceni samo glumci,?

  8. Pošto je već izneo da ne želi nasilje Marić je trebao da se oko sebe okrene na protestu na kom je govorio i vidi kakve sve poruke protest šalje. Pogrešio je i vreme i mesto.

  9. Човек ради свој посао за новац и ту нема љутње. Колико новца толико и музике. Само то госпођа посланица неможе да схвати.

  10. @ema:
    Decenijama blatoidi luče svoje toksične sadržaje pune mržnje prema svemu osim vladajućoj kliki, a Vi u protestima (i) protiv toga vidite problem? (šteta ako tako „nadareni“ za stvarnost po AV meri, ne botujete. )

  11. Lepota jedna kad zbog svoje lične frustracije kreneš na našu državu. Treba samo malo pameti da shvati da rušenje države nije nešto što će narod oprostiti ovom jadnom mladom čoveku nedovoljno ostvarenom, a zaljubljenog u svoj lik u ogledalu. Prosečan u onome što radi a nadprosečan u blebetanju, zdušno na strani onih koji promovišu nasilje. Od pametnog čoveka bih očekuvao da se jasno ogradi od siledžija iz njegove družine i učini sve da se udalje sa protesta nasiljem zadojeni mentori iz dela opozicije. Umesto toga on i njemu slični prave im paravan i pomažu u njihovoj prljavoj raboti.

  12. Hvala ti Milane što govoriš u ime nas iz pedeset i neke! Imala sam godina kao ti sada, kada je počelo ludilo mržnje. Sada sam baka a ludilo još uvek traje. Previše za jedan život

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.