Životi obavijeni velom misterije: U aprilu počinje obnova rodne kuće Mileve Marić u Rumi

Ostavite komentar


  1. Volela bih da znate da je priča o ovoj kući drugačija. Naime, ona je data lokalnom moćniku a isto tako služila je kao prodavnica pneumatika tako da je veoma diskutabilno koliko je ona očuvala svoje prvobitno stanje još tada. U zadnjih nekoliko godina služi kao prenoćište za Rome koji su tu našli beg od zime. Izlog te prodavnice je razbijen i unutra je smeća kao na otpadu. Tako da, ne znam šta bih vam rekla osim da je to tužno i sad je to samo lokacija te kuće i možda spoljni zidovi. Sve što se tamo pojavi kao da prpada toj porodici je laž, tamo je bila prodavnica. Videh nekoliko puta i kako ulaze unutra da uriniraju. Nadam se da će komentar biti objavljen

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.