Ko je Milo Rau, reditelj koji je govorom na otvaranju 58. Bitefa održao umetnicima i građanima lekciju iz morala i hrabrosti?

Ostavite komentar


  1. Neka se jave Đoković, Dušan Kovačević, Nikola Jokić, Miki Manojlović ….glumci, pisci, pevači, sportisti… i daju svoje mišljenje o temi koju je tako detaljno a objektivno prezentovao slavni reditelj Milo Rau.

  2. Divni umetnici, deca onih koji su se uselili u ogromne vile i uzjahali državne resurse ove zemlje 1945 i usput malo podelili našu zemlju i međusobne međe. Sada nam ti divni samarićani propovedaju socijalnu pravdu, ekološku održivost i mir u svetu na zelenoj travi koje kriju kosti i nepravdi koje su decenijama sejali njihovi roditelji i dedovi.
    Treba li reći da je najdalje dokle su dogurali u poznavanju biologije zoološki vrt i botanička bašta, a od voća im je omiljena šljiva uz miomiris planinskog duvana. Čista egzotika.

  3. Jel gospodin došao na politički -ekološki miting ili na kulturnu manifestaciju,kuda sve ovo vodi,sad će i stranci da nam drže mitinge ,jednom rečju SVAŠTA i od kulture šta ostade?

  4. Oko litiuma i kopanja i sl je upravu, kao i mnogi koji pricaju i pisu slicno, ali mislim da ne odlucuju oni, kao ni ja…tako da..bice kako ce biti

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.