Miloš Biković: Budimo odgovorni i pratimo uputstva (VIDEO)

Poznati glumac poručio na Instagramu

Ostavite komentar


  1. Sta je umislio ovaj mladi covek ? Jos samo Kusturica nedostaje sa svojim pastisima.

  2. Dosad zbog virusa nisam, niti cu kupovati toalet papir. Docim, zbog ovog bikovica – kupicu celu fabriku !!

  3. Meni bi umesto aplauza mnogo više značilo da mi ljudi ne ulaze apoteku preko reda „samo da pitaju“, ili da viču sa vrata itd. A još više bi mi značila dodatna kinta. Ali hvala ti, Putinov dupeliscu, dobar si ti momak.

  4. Što nisi reagovao kada su nas terali u šoping u Milano,pričali o smešnom virusu,ili blagom obliku gripa,ili čašici alkohola….,sada si se upregao da objasniš?

  5. Tri puta sam pročitao poruku ovog mladog čoveka i u njoj nisam pronašao ništa ružno, ništa neprihvatljivo, ništa sa porugom ili nipodaštavanjem?! Pokušavam da „udjem“ u psihu ljudi, koji svaku njegovu izjavu, čak i ovakvu ljudsku i normalnu, dočekuju „na nož“ i sa neverovatnom mržnjom?! Onda pokušavam da se prisetim, šta je to ružno ovaj mladi gospodin uradio ali, bez uspeha. Ne mogu da „iskopam“ nijedan ružni dogadjaj vezan za ovog čoveka?! Nikada u svojim izjavama nije bio gord, nikada ekstreman niti vulgaran., Da li je, ustvari, njegova jedina mana što ne mrzi Vučića i što tu mržnju javno ne artikuliše? Čini mi se da je pojedincima najvažniji taj „kvalitet“? Ako mrziš one koje mrzi i većina srpskog plebsa, onda si „in“, onda si intelektualac neverovatnog formata i čovek modernih pogleda i stremljenja?! Neverovatno?! Neko je pomenuo i Kusturicu, da bi, valjda, uporedjujući ga sa Bikovićem, plastično pokazao koliko Biković „ne valja, što samo potvrdjuje da, posebno nepismenima, smetaju svi oni koji su redovno išli u školu, kao i oni koji smatraju da mržnja ne predstavlja vrlinu već hendikep. I to težak hendikjep.

    1. Kad ovaj baja gore Radovan IV kupi tu fabriku toalet papira ja cu se pretplatiti kod njega samo zbog tebe i takvih glupandercina kao sto si ti! Zaista coveku pripadne zlo od ovolike kolicine i na ovaj nacin prezentovane isprazne demagogije, fuuujcina!

      1. Vi, kojima je toalet papir jedino školsko štivo, jedina literatura i najviši domet humora, ovoga čoveka mrzite iz čiste pakosti, ljubomore i zlobe. U njemu vidite sve ono što vi nikada ne možete biti. Nasuprot, i uporedjenju se sa ovim „umivenim“ i čistim čovekom, vaša zamazanost i bezvrednost dobija pravi „sjaj“ i postaje vidljiva „na kilometar“, a to teško mogu da podnesu sve sitne duše. Pripadate onom najnižem i najcrnjem sloju gradjana Srbije. Jednom rečju, zlo ovoga naroda, koje do podne mrzi sebe, a od podne, i sebe i celi svet. Postanite normalni gospodine Gorane. To ne boli. U Srbiji postoji hiper produkcija primitivaca i polupismenih bitangi, zbog čega im pada cena. Ugledajte se na Bikovića.

    2. Ako ne pročitate članak već samo ove mahom hejterske komentare možete pomisliti da se većinom odnose na Sergeja Trifunovića a ne Bikovića – štaviše u par negativnih komentara je sa brutalnom preciznošću opisan Tripun lol

    3. Ocito vam ne ide “ulazak” u psihu, pa ne pokusavajte. Glumci treba da se bave glumom, umesto uvlacenjem politicarima, nebitno AV ili neko drugi. Plitki mozgovi to ne mogu da shvate. Kako Novak kad podrzi nekoga ili nesto to nema veze sa politicarima. Zato sto je Nole svoj, uspesan, ne zavisi od politicara. Ovom je snishodljivost put za uspeh.

      1. Glumci tr ba da se bave glumom?! Kakvo otkriće, kakva pamet? Verovatno mislite na sve glumce , osim, onih glumaca koji svakodnevno podržavaju ove političare u pokušaju, poput gospodina „Trandafilovića“, Bjelogrlića, Koja i drugih?! Vaš mozak možda nije „plitak“ već je, nažalost, razredjen do neupotrebljivosti. Kultura i osećaj pripadnosti narodu iz koga potičete, nije snishodljivost gospodine isto, kao što nije hrabrost i velika pamet, kontrirati po svaku cenu i kurobecati se bez ikakve potrebe. Mnogima je pljuvanje po aktuelnim /ili bilo kojim/ političarima jedini dokaz potojanja, jedina diploma i zanimanje. Ti i takvi očekuju da im neko, sutradan, plati za to bezvredno i prostačko pljuvanje. Naravno, posle takvih „herojskih“ dela čeka ih razočarenje. Nikome ne trebaju polupismeni primitivci. Evo, još jednom pročitah izjavu gospodina Bikovića i u njoj ne primetih, niti osetih, bilo kakvu snishodljivot ali sam u Vašem komentaru primetio „veliku hrabrost“?! Dečko može da bude antipatičan samo srpkim odrpancima, koji nikako ne podnose bilo kakav uspeh, posebno onima iz soptvenih redova. Treba ih umazati i uvući u sopstveno blato.

  6. Vi ozbiljne probleme imate, antibotovi! Sad vam Biković, Đoković i Kusturica nisu uspešni ljudi, a vi jeste? Jadna vam majka što vas tako mudre rodi!

    1. Ne mesaj Đokovica sa Bikovicem i Kusturicom. Đokovic je uspeh postigao sam. Kusturica bi reziser bio jedino u Zadruzi i Parovima da se nije slihtao politicarima, a ovaj glumac jedino na Pinku.

  7. Pa gde nadjose ovog rusofila i kvazi patriotu..ne umeju ni da izaberu ko moze da ima uticaja za ovako nesto…

  8. Ovaj dečko zaslužio je nacionalnu penziju po ubrzanom postupku tj sutra

  9. Ovaj lik smara kao i njegov sef. Iskace iz rerene, fena i drugih uredjaja, a tipican smor koji sve politizuje na prepaid bazi. Sada se ufurao na korona virus.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.