Miloš Biković o očinstvu, filmu Sluga 2, pozorištu, ekskluzivno u PopToku: Lek i pelcer za ego je dobiti dete 1Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo – vamo. Moj život je moj život. Deca će biti isti kao i ti. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da im pomognem, ali ne mogu da zaustavim svoj život, ne mogu da se odreknem svega – poludeo bih“, rekao je glumac Miloš Biković, ekskluzivno u novoj epizodi „PopTok-a“.

Proslavljeni glumac Miloš Biković u novoj epizodi „PopTok-a“, autora i voditelja Pera Jovovića, koja se emituje na portalu Nova.rs svakog četvrtka u 22 časa, govorio je uspešnoj, najgledanijoj ruskoj komediji svih vremena – „Sluga 2“, u kojoj tumači glavnu ulogu, kao i o svom životu u Rusiji, statusu koji je tamo dobio, te je ekskluzivno, prvi put, pričao o očinstvu i činjenici da će uskoro postati otac i dobiti dete sa partnerkom Ivanom.

On je u emisiji Pop- Tok rekao da je ljudima, uglavnom, uvek žao što nisu postali roditelji ranije.

„Pročitao sam da niko nikada nije zažalio zbog novog života, samo što nisi ranije postao roditelj. Mi prvo treba da odrastemo da bismo dobili dete, ali to je zez, prvo dobiješ dete pa odrasteš. tek tada živiš za nekog drugog. Lek i pelcer za ego je dobiti dete. To te vrati nazad, to je normalno. Sve sugeriše, moraš da budeš lep, mlad, uspešan, da si kul, da se kulturno uzdišeš, da pratiš dešavanja, da budeš građanski aktivan, politički angažovan, sve te bombarduje i ti zaboraviš onda šta moraš, a šta ne. Najvažnije je imati novi život“, rekao je Biković o roditeljstvu.

„To jednostavno osetiš. U nekom trenutku se zapitaš. Ja sam ostvario mnogo toga u svom životu, sada je sve ponavljanje jednog istog, to je samoostvarivanje koje nema smisla. Vrtiš se u krug. Kad ne znaš šta ti je, napravi dete – to je stara mudrost. Ovo zvuči dosta jednostavno, ali zapravo je jednostavno, ti možeš naći hiljadu ali, a svako ali je samo izgovor. Ne mislim da svako treba da usvoji to, samo ja tako mislim“, ispričao je Biković, piše portal Nova rs.

Sa porodicom će živeti na relaciji Beograd – Moskva.

„Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo – vamo. Moj život je moj život. Deca će biti isti kao i ti. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da im pomognem, ali ne mogu da zaustavim svoj život, ne mogu da se odreknem svega – poludeo bih. Deci lud otac ne treba. Treba naći neki balans“, rekao je Biković za „PopTok-u“.
„Za mene Ivana i porodica znači – sidro. Usidrenje. To je neka kontrateža svim mojim ludilima”, u jednoj rečenici zaključio je Biković.

Za najnoviji film Sluga 2 rekao je da je da misli da je bolji od prvog dela, odnosno, Sluge koji je, postao najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije.

„Kada je izašao film, postao je nagledaniji u ruskim filmovima, prošle godine smo skinuti sa trona sa drugim filmom, sada mi pokušavamo da se vratimo na prvo, ili makar na drugo mesto sa boljim rezultatom. Sluga 2 je blockbuster sa dušom – ima neku emociju koju nosi, osećaš se dobro, dva sata prazničnog raspoloženja. Radi se o tome da društvo pokušava da ispravi pojedinca. O tome je pisao Dostojevski, govori o spasenju ljudske duše. Na kraju mu daje neki podvig, da se žrtvuje za drugog, to je kao neki viši čin plemenitosti“, rekao je Biković u „PopTok-u“.

Za njega je neprocenjivo to što i predstava i film počinju i završavaju se u oku i srcu gledalaca.

„Kinematografija ne mora uvek da bude umetnost. Nekada je dobar proizvod, nekada je umetnost. Ne moraju svi moji filmovi da budu umetnost – a pozorište jeste uvek umetnost. Kontakt sa publikom je nešto specifično, tišina, osećaj da prate, zvuk u kojem se otvaraju maramice u publici. Predstava a i film počinje i završava se u oku i srcu gledalaca. To je neprocenjivo“,zaključio j Biković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari