Miloš Biković stao uz glumce kojima se crta meta na čelu: „Streljajte i mene“

Ostavite komentar


  1. Slažem se sa Bikovićem u potpunosti nikome se ne sme crtati meta, ali čini mi se da se i predsedniku crta meta. Možda je to dozvoljeno, takođe Biković je zaboravio da je on bio i vaša meta zbog one serije Južni Vetar, pa sam se začudio otkud njega prenosite

  2. Велика брука и срамота ове власти…..Насилници који мрзе све што другачије мисли…..Вођа свега тога је стари радикал А.Вучић….1999.као министар и ппредс.Владе је био потпуно исти…..Вук длаку мења а нарав НИКАКО …То је то …

  3. Glumci su emocionalni, to su bica zanosa i uzleta. U poslovima obnove demokratije i resavanja zajednickih pitanja gde treba hladna glava, nema mesta emocijama i zanosu. Neka glumci dodju na protest, kao i svi mi, ali je najbolje da nam se obracaju samo sa pozornice.

  4. Bikovic nije Maric, sta god rekao, zakasnio.
    Samo napred mladi nekompromitovani ljudi.
    Nisam bas za svaki petak, ali prvi koji je pred nama, bicu uz svoj narod, zbog buducnosti.Ziveli!

  5. Dokle vise i javne licnosti i obican narod da trpi nasilje huligana ,laznih patriota opozicije i dokle ce opozicija praviti nerede a ne snositi posledice

  6. Zar i ti sine Brute. Jeste li vi glumci i polu glumci ovde neki bogovi. Bolje je da se malo smirite i ne dižete tenziju. Dojadili ste bogu i ljudima ,više i od vlasti.

  7. Ne pravite se svi blesavi. Koji nadležni organi u državi koje nema?!
    Ovo se ne menja izborima jer su izbori za uređena društva!

  8. Dobro si se setio.Bilo ti je vreme da reaguješ, a ne da vodiš društvo u Moskvi. Možemo i bez tebe.

  9. Citam sad kako izmisljaju i prepisuju neke gluposti o saobracajnim prekrsaji Sergeja Trifunovica. Oni misle sada da sad generalizuju stvari i predstave sve glumce kao alkoholicare , narkomane i sta ti ja znam. Pa bar je to opravdanje za ludilo a za njihovo ludilo opravdanja nema. Nije Sergej izazvao ubistvo desetoro dece vec njihova propagandna plitika i agresi ni sadrzaji na njihovim televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

  10. Pink iitrovic da ih zaobidju
    Koji ce normalan hlumac da saradjuje sa njima?

  11. Ne branim nikoga i ne napadam nikoga ali i zadnje vreme toliko serija sa istim likovima, a mnogi se bas obogatise

  12. Strašno. Mislim da je gore vreme nego i 90′-tih. Tada je reč još nešto i značila a sada ništa. Svakodnevna baljezganja na različitim televizijama , od strane nekih tkz. analitičar. Dokle?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.