Ministarstvo izdalo preporuku ustanovama kulture da građanima omoguće dostupnost digitalnih sadržaja

Ostavite komentar


  1. Bravo! Iako mi je neverovatno romanticno da vidim sugradjane ispred narodnog koji zickaju kartu od onih koji su imali +1 a nisu ga iskoristili. Znam, nista ne moze zameniti taj ziv osecaj predstave i energija u jednoj povecoj drustvenoj prostoriji koje se dogovaraju kako da zajedno provedemo taj chin.
    Veliki pozdrav! Jedino sto nam ostaje u ovakvim suludo neobrazovanim vremenima je da gajimo kulturu. I to je jedino spasenje = Kultura ljubavi i predanosti onoj najprirodnijoj energiji, gde se osecamo kao kod svoje kuce.

  2. Ministarstvo kulture bi moglo da ULOZI u adekvatnu mogucnost digitalnog predstavljanja autorskih dela pre nego da ocekuje da se to,,samo desi“. Formati su razliciti i postoje ljudi i agencije koje se time profesisonalno bave – strateski kako je najbolje da se u virtualnim sadrzajima predstavi, digitalno, neko delo ili institucija.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.