Na zahtev publike zrenjaninsko pozorište ponovo igra predstavu „Prso“ 1Foto: pzoorište Zrenjanin

Zrenjaninsko pozorište vratilo je na svoj repertoar i to na zahtev publike komediju „Prso“, u režiji Olje Đorđević.

Kako navode u zrenjaninskom teatru, pozorišni komad „Prso“ je dobra komedija koja nudi izobilje smeha kroz niz apsurdnih situacija u kojima se likovi zatiču.

„Činjenica je da nam je u vremenu u kome živimo neophodno više smeha, a komad „Prso“ jeste spoj crne komedije, komedije apsurda, socijalne satire, farse i vodvilja. Vraćanjem ove predstave, koja je od 2015. godine punila našu pozorišnu salu, dodatno ćemo obogatiti uspešnu aktuelnu sezonu i publici ponuditi da ovog meseca pogleda još jednu kvalitetnu predstavu“, poručuju iz zrenjaninskog pozorišta.

Komad „Prso“ je delo savremenog pisca Remija de Voa iz života francuske radničke i malograđanske klase o socijalnim dosetkama, crno-humornom snalaženju, ali još više o žovijalnoj svakodnevici.

U predstavi igraju Sanja Radišić, Nataša Luković, Saša Latinović, Zvonko Gojković, Stefan Juanin, Dejan Karlečik, Snežana Kovačev Čelar, Jovan Torački, Miljan Vuković.

Predstava „Prso“ je na Danima komedije u Jagodini 2016. godine dobila 4,75 ocenu publike, a glumac Jovan Torački je nagrađen za najbolju epizodnu ulogu nagradom „Nikola Milić“.

Iste godine je na Festivalu pobednika u Rakovici proglašena za najbolju predstavu po oceni publike. Prvo izvođenje biće sutra, 26. februara u 20 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari