Nadležni u Nišu tvrde da je protiv direktora Nišvila pokrenut predistražni postupak, Blagojević negira

Ostavite komentar


  1. Opet se vidi da nista ne moze bez nekakve muljaze. I jednih i drugih i trecih. Sada jos da sud izmulja svoje. Ako festival hoce otici, neka ode, ali ako opet tamo zamuljaju ko ce stati iza njih. Ako su skloni muljanju niko im ne moze pomoci. Kome sad da se veruje kad su izgleda svi stavili prst u med.

  2. Od kako se Blagojevic trudi da od ove selendre od Nisa, u kojoj sam i ja rodjena i zivim tu bednih 60 godina, napravi pomak za ovo mesto u svetu, to ima sve vece probleme od nekulturnih i nepismenih ljudi koji su ogadili ovo mesto, koje vise ne moze ni da se nazove gradom

  3. Da li mislite da su ovi koji kao vode ovaj „grad“ culi da je Nisvil 10 na listi dzezz festivala, niti ih izgleda to interesuje. DNO DNA, samo bi da naplacuju, uskoro cak i vazduh koji disemo.

Ostavite komentar


Kultura

INTERVJU Nenad Pavlović: Država svesno podstiče neobrazovanje, bahatost, veličanje agresije i bezobrazluka 8

INTERVJU Nenad Pavlović: Država svesno podstiče neobrazovanje, bahatost, veličanje agresije i bezobrazluka

Posle prvog igranog filma "Trag divljači", koje se bazira na nekoliko književnih dela Živojina Žike Pavlovića (na ediciji od deset knjiga, među kojima su "Zid smrti" i "Lapot" za koje je 1985. i 1992. dobio Ninovu nagradu za roman godine), njegov sin, reditelj Nenad Pavlović, nedavno je završio snimanje nove filmske priče "Izlet", po istoimenom romanu Miće Popovića, čuvenog slikara, filmskog reditelja i književnika.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.