najgora serija obliteratedFoto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Na kraju godine uvek se svode računi oko toga koja je najbolja, a koja najgora serija i ne slažu se uvek svi oko toga.

Međutim, konkurenta za titulu „najgora serija 2023. godine“ sada imamo u vidu jedne serije sa Netfliksa, koja je dobila loše komentare kritičara i gledalaca.

Jedna od poslednjih serija na Netfliksu je Obliterated, akciono-komedijska drama čiju su tvorci Džon Hurvic, Hajden Šlosberg i Džoš Held, reditelji serije Cobra Kai, piše Index.hr.

Obliterated prati tim za specijalne operacije koji slavi neutralizovanje nuklearne bombe, samo da bi otkrio da zapravo nije uspeo.

Obliterated ima osam epizoda, ali kritike su očajne.

Telegraph je napisao: „Prekinite potragu – najgora serija 2023. je ovde, osim ako niste 13-godišnji dečak, u tom slučaju je Obliterated vaša serija iz snova“.

The Guardian je seriji dao jednu zvezdicu, a kritičari tog lista pišu: „Tempo je toliko loš, a serija je tako monotona da je najbolji deo bio detoniranje bombe i zaustavljanje naše muke“.

Da li je ovo zaista najgora serija godine?

Serija trenutno ima 50% na sajtu Rotten Tomatoes, a razočarani su i neki gledaoci.

Jedan je napisao: „Strašno, neverovatno grozna serija“, a drugi je komentarisao: „Vrlo detinjasto, otišlo je toliko daleko da je prestalo da bude zabavno“.

S druge strane, ima i onih koji su uživali: „Nije najbolja serija ikad, ali je zabavna. Mislim da je ljudi shvataju preozbiljno, ipak je to komična drama“.

Serija je u Srbiji trenutno na drugom mestu najgledanijih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari