Najpoznatiji medved na svetu gostuje u Kladovu 1Foto: Centar za kulturu Kladovo

Beogradsko pozorište “Mašine bajke” gostuje u Kladovu u nedelju, 12. marta, sa predstavom za najmlađe “Meda Padington”, a iduće nedelje muzičko-scenski spektakl “Vesele devojke”.

Najmlađa pozorišna publika iz Kladova imaće priliku da se upozna sa čuvenim Medom Padingtonom u pozorišnoj predstavi koja Medu prati kroz razne avanture.

-Meda Padington stiže iz Južne Amerike pravo u Kladovo da obraduje naše mališane. Ko je ovaj medved? Zašto je zalutao baš u našem gradu? Koje vrline i mane ima? Da li mu je potrebna pomoć? Da li meda Padington voli da ide u biblioteku, pozorište i bioksop? Dođite da ga upoznamo – poručuju iz Biblioteke “Centar za kulturu”.

Ova kladovska ustanova kulture obradovaće i starije ljubitelje pozorišta muzičko – scenskim spektaklom “Vesele devojke” adaptaciji američkog mjuzikla „Girls Night“.

Kladovo je za svoju pozorišnu publiku pripremilo još jednu predstavu. U pitanju je adaptacija američkog mjuzikla „Girls Night“ pretvorenog u muzičko – scenski spektakl pod nazivom “Vesele devojke” u režiji Radeta Vukotića.

Interesantne životne priče pet različitih žena, priče o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu i neostvarenosti publici će predstaviti Ivana Peters, Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Maja Brunker, Jelena Đukić i Svetlana Sretenović.

“Vesele devojke” su u Kladovu u sredu, 15. marta.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari