Napad Rističevića na glumce inspiriše zlo

Poznati "kulturnjaci" o optužbama poslanika SNS na račun filmskih radnika da uzimaju pare od države a ruše vlast

Ostavite komentar


  1. Zelenaš Rističević je potrošio svo žito iz robnih rezervi a plaćanja nema. Takve štetočine sede u kvazi skupštini. Onba dva konja ispred Skupštine bi pobegla da mogu, kada vide kakvi magarci sede u skupštinskim klupama. Doduše Martinović je jedini i javno priznao da je magarac.

  2. Gde nađoste Mojovićku? Da nije bilo Mojevićki ne bi bilo ni Rističevića.

  3. Sa marijanom risticevicem i njegovim shvatanjima cemo u Evropsku uniju? To govori o tome koliko ova vlast uopste ima nameru da pristupi EU.

  4. „potpuno je nebitno ko je na vlasti i da država mora da obavlja svoju funkciju i da svi imaju pravo da budu protiv vlasti jer vlast i država nisu isto“. Đurić,
    sutra će takav psihopata, ogledalo vlastodržaca,
    da bi postao popularan i slavan,
    izjaviti
    dišete srbski vazduh
    a protiv ste vlasti koja Vam je to omogućila?!

  5. U Srbiji je zlo i zlocin na delu od pocetka II svetskog rata kroz posleratni komunisticki teror, zlocinieu ratovima devedesetih i ovo zlo danas sirom celog regiona bivse propale komunisticke Jugoslavije koje moze vrlo lako da se pretvori u jos goti oblik zla.

  6. U Srbiji je zlo i zlocin na delu od pocetka II svetskog rata kroz posleratni komunisticki teror, zlocinie u ratovima devedesetih i ovo zlo danas sirom celog regiona bivse propale komunisticke Jugoslavije koje moze vrlo lako da se pretvori u jos goti oblik zla.

  7. Osoba /Gorica Mojovic/ koja je kao mlada komunistkinja dovedena iz Pozarevca u Beograd,osoba koja je zatvorila najvecu citaonicu inostrane periodike u istocnoj Evropi /komunistickoj/ danas prica o vrednostima zapadnih drustava .Da se Vlasi ne dosete…..

  8. Traje taj Rističević već sedam godina,nekada se zove i drugačije,ali efekti su vidljvi,nije samo Ristovski,Manojlović,Biković,Goncić ima ih na desetine.

  9. Rističević je isti kao oni likovi iz 50-tih godina prošlog veka koji su na partijskim sastancima diskutovali o svakoj tački dn.reda.Nema veze da li je to o gradnji fabrike,setvi,žetvi,fudbalu,baletu……..u sve se kao razumeju .A po zanimanju su opančar,traktorista,kurir u arhivi.

Ostavite komentar


Kultura

Alenu Delonu neće biti ispunjena želja 9

Alenu Delonu neće biti ispunjena želja

Ikona francuskog filma Alen Delon je, pre smrti, sugerisao kako želi da njegov voljeni ovčar Lubo bude sahranjen sa njim, ali će - na olakšanje ljubitelja životinja širom Francuske - Delonovom ljubimcu biti dozvoljeno da preživi, javlja AP.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.