Narodni pokret Srbije Zaječar: Nesposobna gradska vlast SNS upropastila još jedan simbol Zaječara - Gitarijadu 1Foto: M. S: / Danas

Gradski odbor Narodnog pokreta Srbije u Zaječaru ističe da je upravo završena 57. Gitarijada pokazala svu nesposobnost aktuelne SNS gradske vlasti predvođene Boškom Ničićem i još jednom potvrdila da je period vođenja grada od strane SNS kadrova u periodu od 2013. godine, poguban za naš grad sa nesagledivim posledicama.

Prema njihovim rečima, nakon uništavanja skoro svih simbola našeg Zaječara: Radio Zaječara, televizije, FK Timok, KK Mladost, fiskulturne sale „PARTIZAN“, Bioskopa, Pojedinih česmi, Pijace, autobuske stanice, Kraljevice, vodenice, paviljona, gradske apoteke, Popove plaže… na red je došla i nekada čuvena Gitarijada.

„Nekada najveći i najdugovečniji rok festival u ovom delu Evrope, proteklog vikenda doživeo je svoj sunovrat zahvaljujući neverovatnim „talentom“ organizacionog odbora Gitarijade (na čijem čelu je Boško Ničić), da ovako dug festival koje su negovale generacije ozbiljnih ljudi, na kraju uništi i upropasti i time još više ubije duh nekadašnjeg Zaječara, kojeg više nema. Ozbiljni festivali, a „Gitarijada“ može i mora da bude takav rok događaj koji će da privlači brojne turiste, zahtevaju ozbiljnu organizaciju i rad preko cele godine, a ne Ad hoc amatersku organizaciju sa slabom promocijom, neadekvatnim prostorom, lošim ozvučenjem, nedovoljno atraktivnim gostima, bez pratećih sadržaja… tako da je sve manje i manje ljudi posećuje“, ističu iz Narodnog pokreta Srbije u Zaječaru.

Zato, kako ističu, GrO NPS Zaječar poziva sve dobronamerne sugrađane, da zajedno na predstojećim izborima kazne štetočinsku vlast SNS-a i da više nikada o gradu ne odlučuju razni Ničići, Mirkovići i ostali politički prevaranti i da konačno vrate Zaječar Zaječarcima!

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari