Tokom Petog novosadskog džez festivala, od 14. do 17. novembra nastupiće 12 ansambala u četiri muzičke večeri, najavljeno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare. Glavni deo koncertnog programa održaće se u SNP, a predviđeni su i raznovrsni prateći programi, promocije novih CD, među kojima i koncert Vasil Hadžimanov benda, kao i džez radionice, a svako veče u klubu Trema, posle glavnog dela programa održaće se džem sešni.

Tokom Petog novosadskog džez festivala, od 14. do 17. novembra nastupiće 12 ansambala u četiri muzičke večeri, najavljeno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare. Glavni deo koncertnog programa održaće se u SNP, a predviđeni su i raznovrsni prateći programi, promocije novih CD, među kojima i koncert Vasil Hadžimanov benda, kao i džez radionice, a svako veče u klubu Trema, posle glavnog dela programa održaće se džem sešni. Ove godine, Novosadski džez festival uspostavio je saradnju sa Pančevom, povodom jubilarnog Desetog pančevačkog džez festivala, tako da će po jedan koncert biti održan u Pančevu i Bečeju.
– Zbog velikog broja radionica u odnosu na ranije godine, ovogodišnji festival imaće jednu posebnu edukativnu crtu. Pojedinačne radionice održaće gosti, učesnici festivala, koji će na taj način dobiti priliku da na jedan neposredan, interaktivan način prenesu svoja znanja polaznicima – rekao je Vladimir Samardžić, član Saveta festivala i organizator radionica. Ulaznice za Novosadski džez festival biće u pretprodaji od 1. novembra na blagajni Kulturnog centra Novog Sada, Katolička porta broj 5. Cena pojedinačne ulaznice je 700, dok je komplet za četiri dana 2.200 dinara. Tokom festivala ulaznice će se prodavati na blagajni SNP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari