„Ne mora kome je dobro“: Nikola Kojo, u svom stilu, pozvao ljude na protest

Ostavite komentar


  1. Pa eto brojčano ste pokazali vi kojima „nije dobro“ iliti kojima sve malo,koliko vas ima. Kako vas bre nije sramota sve vam malo

  2. Navedi Kojo ime čoveka koji treba da preuzme vlast, dosta više ovih patetičnih izjava. Ko?

  3. Glumac Kojo je sa 13 godina počeo glumačku karijeru. O tada, do danas glumio je u više od 100 filmova i serija ( sa mnogo epizoda), bio je voditelj, pevač… u najboljim tv emisijama, sve najbolje uloge je pokupio onako ili ovako…I sada on glumi, vodi emisije i kvizove, peva… ali ne sve, jer i drugi glumci treba da dobiju uloge, možda su mlađi, lepši, talentovaniji… E, sad mu se to ne dopada. On ne može da opstane, da radi… ne valja vlast ( koja je prestala da ga gura i forsira )… Probao je da živi i radi van Srbije, ali nije uspeo ( kome on treba)…

  4. Ne daj se Kojo, pozdrav iz Novog Sada sa slobodnog Limana! Sve najbolje ljudino! Vidimo se svi u petak!

  5. Auuuuu, botovska vojska nikad aktivnija, ozbiljna prpa, nešto veliko se sprema!

  6. Botovi opasno priterani uz cosak! Hocete redovnu platu a da se ni ne pojavite na radnom mestu? Hocete, pa botujte dok vam prsti ne otpadnu!!!

  7. Da Kojo meni je dobro i nikad neću otići na proteste. Živeo sam u vreme Tita, u vreme ludog Miloševića, u vreme žutih pljačkaša i u ovo današnje kojem imam šta da zamerim ali i da pohvalim. Nikad više milogorci neće vladati Srbijom.

  8. On I kolega mu Dragan Bjelogrlic su medju prvima snimali filmove sa sadrzajima nasilja,nemorala I raznih odvratnosti da sam se krstila I cudila da je nasa drzava ovo finansirala I prikazivala na nacionalnim TV.Razumem umetnicki izrazaj,slobodu umetnickog izrazavanja ali u pojedinim scenama sam bivala zgrozena.

  9. Bravo Kojo! Bravo divni čoveče! Srećna sam što ste se ponovo aktivirali, makar ovim pametnim komentarom!

  10. Mile, ovi radikali (malo slovo namerno) potpomognuti sps-julovcima treba odmah da odu, a ne treba jedan vođa da dođe, već TIM stručnih i školovanih, elokventnih ljudi, a sigurna sam da ih ima dosta u nasoj zemlji!

  11. Ovi treba da odu i nikada da se vrate….kao ni žuta bratija
    Kojo….reci ko NOVI???

  12. Dragi gospodine Kojo,ja Vas mnogo volim kao glumca,ali i podrzavam ovu vlast.Nije vlast kriva zbog strasne tragedije koja se dogodila,vlast preduzima mere.Bilo je mera i pre ali ovo niko nije mogao na zalost da predvidi.Svako dobro Vam zelim,a nasu vlast podrzavam.

  13. Jedni dobra stvar je zapravo to sto Botovi sad redovno otvaraju Danas
    Nam dam se da ce nesto i pročitati usput

  14. Videli smo juče da su išli samo oni kojima je dobro,oni koji nisu radili pet dana te nedelje,oni koji ne brinu o starim roditeljima,oni koji decu ne vode na razne aktivnosti jer to rade dadilje,svi ostali normalni su sedeli kući na kraju radne nedelje i gledali Slagalicu u društvu svojih voljenih.

  15. Vazno je da je tebi dobro.Zloupotrebjavas tudju nesrecu.Svud te ima i opet hoces jos,jos,jos.A drugi mladi glumci.O njima te bas briga.

  16. Da li ima uopšte neko kome je dobro a da nije u SNS- u? Glasao sam za različite političke opcije ali, na žalost, uvek izaberem istog čoveka, od SPS, SPO, DS, SNS. Dolazili su samo gori i gori tj. isti oni koje sam „precrtavao“. Ovi su najgori, posvađaše građane Srbije.

  17. Kojo, tebi je bas dobro. Zaboravio si, kad ste ti i Bjelogrlic, za vreme bivse vlasti imali monopol nad srpskim filmom. Vas dvojca se odlucivali ko ce dobiti novac za film, ko ce glumiti. Zarili ste i palili srpskim filmom. I, ti sad smes da moralises.

  18. Glumci treba da glume a politicari da vode politiku. Kojo zalutao si dali medju glumce ili politicare preispitaj se jer ne mozes biti dobar jer bi u politici uvek glumio.

  19. Погледајте филм „Механизам“ па онда реците да господин Којо није лицемер, гледала сам тај филм као дете, био је на тв – у, дан данас кад видим његову фацу сетим се тог одвратног филма, па ипак нисам никога упуцала.
    Тад му није сметала промоција насиља.
    Невезано за власт, повраћа ми се више од ових лицемера који се уграђују да би били битни.

  20. Spaliti pink. Preovlađujuće raspoloženje naroda juče, na ulici. Metite malo prst na čelo. Narod je bio prilično milosrdan 5.10. Da li će i ovog puta tako?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.