top 10 Netfliks serija po gledanostiFoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Tokom protekle decenije neke serije na Netfliksu pogledane su puno miliona sati.

Sledećih deset pojedinačnih sezona mogu se pohvaliti najvećom popularnošću na poznatoj striming platformi.

Wednesday, 1. sezona

Komična horor-serija o pametnoj i sarkastičnoj Venzdej Adams sakupila je 252 miliona i 100 hiljada sati gledanja, prenosi Index.

Stranger Things, 4. sezona

Serija za mlade o natprirodnim silama, tajnim eksperimentima i jednoj čudnoj devojci u malom gradu na srednjem zapadu SAD 1980-ih ima 140 miliona i 700 hiljada sati gledanja.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Priča o jednom od najozloglašenijih serijskih ubica u SADima 115 miliona i 600 hiljada sati gledanja.

Bridgerton, 1. sezona

Prva sezona serije „Bridgerton“, bazirana na romanu „The Duke and I“ Džulije Kvin, fokusirana je na romansu između najstarije ćerke porodice Bridžerton, Dafne, i vojvode od Hejstingsa, Sajmona Baseta. Ima 113 miliona i 300 hiljada sati gledanja.

The Queen’s Gambit

Ova mi serija se dešava u vreme Hladnog rata i govori o Bet Harmon koja pokušava da postane najbolja šahistkinja na svetu. Ima 112 miliona i 800 hiljada sati gledanja.

The Night Agent, 1. sezona

Baziran na romanu Metjua Kvirka, „The Night Agent“ je sjajan akcioni triler fokusiran na FBI agenta koji radi u podrumu Bele kuće s telefonom koji se koristi za tajne operacije tzv. noćnih agenata. Serija ima 98 miliona i 200 hiljada sati gledanja.

Fool Me Once

Nakon što je njen muž brutalno ubijen, Maja na nadzornoj kameri primećuje nekoga za koga je mislila da je mrtav, glasi priča ove britanske krimi mini-serije Harlana Kobena.  Ona ima 98 miliona i 200 hiljada sati gledanja na Netfliksu.

Stranger Things, 3. sezona

Treća sezona uspešne serije dobila je pozitivne kritike zbog vizualnih elemenata, humora i glume, no neki su kritikovali njene preterane reference na pop kulturu. Ima 94 miliona i 800 hiljada sati gledanja.

Bridgerton, 2. sezona

Druga sezona serije „Bridgerton“ nastavlja priču o osmoro blisko povezane braće i sestara iz moćne porodice Bridžerton koji pokušavaju da pronađu pravu ljubav. Ova sezona ima 93 miliona i 800 hiljada sati gledanja.

The Witcher, 1. sezona

Veštac Geralt, lovac na čudovišta s mutacijama, bori se da pronađe svoje mesto u svetu u kojem su ljudi često opasniji od zveri. Serija ima 83 miliona pregleda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari