Helena Bonam Karter igraće u Netfliksovoj seriji "Tajna sedam satova"Foto: EPA-EFE/ADAM S DAVIS

Netfliks radi na adaptaciji romana britanske spisateljice kriminalističkih romana Agate Kristi, pod nazivom „Tajna sedam satova“ iz 1929. godine. Poznato je da bi engleska glumica Mia Mekena-Brus trebalo da predvodi glumačku ekipu, a prema pisanju Varajetija, njoj će se pridružiti pridružiti Helena Bonam Karter i Martin Friman.

Radnja romana dešava se 1925. godine na raskošnoj zabavi u ruralnom okruženju, tokom koje se jedna šala na tuđ računa završila ubistvom. Radoznala detektivka, Lejdi Ajlin „Bandl“ Brent (Mia Mekena-Brus), pokušaće da reši ovaj slučaj, ali i misteriju neobične seoske kuće u kojoj se ono dogodilo.


Produkcija serija bi trebalo da započne ovog leta, a izvršna producenkinja je Suzan Meki, koja je radila na popularnoj seriji „Kruna“. Scenario je napisao Kris Čibnol, koji će uz Meki i druge producente raditi na seriji.

Svoju novu ulogu komentarisala je i mlada glumica koja je otkrila da je vrlo uzbuđena.

„Scenariji Kirsa Čibnola su briljantni i oduševljena sam što mogu biti deo ove nove interpretacije pripovedanja kultne Agate Kristi„, izjavila je Mekena-Brus, prenosi Index.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari