netfliks queen of the southFoto: USA Network / Planet / Profimedia

Netfliks je prepun serija koje se otkriju tek u kasnijim sezonama i tada se proširi glas o njima, što za posledicu ima i visoku ocenu.

Takva je Kraljica juga (Queen of the South) koja je na Netfliksu već nekoliko godina, ali su mnogi tek sad otkrili priču o ženi koja se probija kroz opasni svet narko kartela, prenosi Index.hr.

Ova serija privukla je mnge gledaoce svojim nezaboravnim likovima i uzbudljivom radnjom, koja prati Terezu Mendozu, ženu koja se zaljubljuje u člana uspešnog kartela.

Nakon što je njen dečko brutalno ubijen, Tereza je prisiljena da pobegne iz zemlje i pronađe utočište u Sjedinjenim Američkim Državama. Ali njeni problemi tek počinju.

Kroz niz napetih sezona, Tereza prolazi kroz brojne izazove kako bi preživela u opasnom svetu narko kartela, a serija je prepuna obrta koji drže gledaoce prikovane za ekran.

Osim toga, obožavatelji serije masovno hvale seriju na društvenim mrežama, piše Unilad.

Jedan gledalac na Fejsbuk stranici Netflix Bangers napisao je: „Ovo je najbolja serija koju sam ikad gledao i gledaću je ponovo i ponovo. Svaki put je bolja i nikada mi neće dosaditi.“

Drugi korisnik dodao je: „Trenutno jedna od najboljih serija na Netfliksu“, dok je treći izjavio: „Zaista odlična serija, a za razliku od mnogih današnjih, ima jasan početak i kraj, tako da ne morate čekati dve godine na novu sezonu. Toplo preporučujem!“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari