netfliks fool me onceFoto: Youtube printscreen/Netflix

 

Još nismo završili sa gledanjem svih prazničnih Netfliksovih programa, a na ovaj servis stižu već i novi sadržaji.

Tako na primer, iako je Nova godina tek počela, na Netfliks je već stigla napeta serija o kojoj ljudi ne prestaju da pričaju, piše Index.hr.

Fool Me Once s Mišel Kigan u glavnoj ulozi dostupna je za gledanje od 1. januara, a društvene mreže preplavile su odlične reakcije publike.

Dugo iščekivani triler adaptacija je popularnog romana Fool Me Once, koji je napisao i objavio Harlan Koben 2016. godine.

Radnja prati Maju Stern (Mišel Kigan) koja pokušava da se pomiri s brutalnim ubistvom svog supruga Džoa (Ričard Armitaž).

Ali kad Maja instalira kameru kojom će nadzirati dadilju koja čuva njenu ćerku, ugleda muškarca kojeg prepoznaje u svojoj kući.

Tačnije, svog supruga, za kojeg je mislila da je mrtav.

„Narednik Sami Kirs (Adila Aktar) vodi istragu ubistva i smrti Džoa, dok se bori s sopstvenim tajnama. Celu priču dodatno komplikuje još jedno ubistvo u porodici koje se dogodilo nekoliko meseci ranije. Jesu li ta dva slučaja povezana?“, stoji u sinopsisu serije.

Netfliksova serija Fool Me Once sastoji se od osam 60-minutnih epizoda

Gledaoci su svoje utiske podelili na X-u.

„Nisam očekivao ovako dobru seriju od Netfliksa“, „Neizvesnost, preokret i sjajan završetak. Godina nije mogla bolje početi“, „Serija me prikovala za TV. Odgledao sam je u jednom danu“, neki su od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari