rebel ridge netfliksFoto: Netflix - Bonneville Pictures - / AFP / Profimedia

Novi Netfliksov film Rebel Ridge reditelja Džeremija Solnijea stigao je na ovu platformu 6. septembra i pobrao brojne pozitivne kritike.

Ima onih koji kritikuju završetak ovog Netfliksovog filma, ali većina kaže da im je pružio sve što su mogli poželeti, prenosi Index.hr.

U glavnim ulogama su Aron Pjer, Don Džonson i Ana Sofija Rob. Priča prati bivšeg marinca koji pokušava da plati kauciju za svog rođaka.

Kada plan krene po zlu, otkriva složenu mrežu korupcije u malom gradu i upušta se u sukob s lokalnim šefom policije. Film je bogat napetostima i akcijom i prikazuje borbu protiv nepravde u maloj zajednici.

Korisnici Netfliksa ne prestaju da dele oduševljenje na društvenim mrežama.

„Bio sam očaran. Sjajan film“, napisao je jedan gledalac na Fejsbuku.

Drugi su ga nazvali najboljim filmom ove godine i pohvalili nepredvidive preokrete u radnji.

Rebel Ridge je trenutno drugi najgledaniji film na srpskom Netfliksu

Triler je takođe odlično prihvaćen među kritičarima s impresivnih 95 posto na Rotten Tomatoes-u.

Pjer je istakao da je uloga u ovom filmu bila prilika koju nije mogao propustiti i pohvalio je kvalitet scenarija i likova.

„Scenario je izuzetno kvalitetan i odmah sam bio oduševljen što sam deo projekta. Kada sam se povezao s Džeremijem, to je bila jedna od prvih stvari koje sam mu rekao – suptilnost, detalji i dinamična priroda ne samo scenarija nego i svih likova. To je jednostavno prekrasan scenario. Nikad ne bih rekao ‘ne’ učestovanju u ovom projektu“, rekao je glumac za HuffPost.

Rebel Ridge dostupan je na Netfliksu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari