kadar iz Netfliksove serije "Diplomatkinja"Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Serija „Diplomatkinja“ (The Diplomat) dobiće svoju treću sezonu, potvrdili su iz Netfliksa. To je dobra vest za fanove ovog političkog trilera, čija druga sezona tek treba da ima svoju premijeru za nekoliko nedelja.

Produkcija treće sezone već je u toku i dešava se u Londonu i Njujorku.

Seriju „Diplomatkinja“ smislila je i napravila Debra Kan, koja je poznata po serijama „Homeland“, „Vinyl“ i „The West Wing“. Prva sezona serije premijerno je prikazana u aprilu 2023. godine i dočekale su je pohvale publike i kritičara. Na sajtu „Rotten Tomatoes“ ima 84% pozitivnih ocena kritičara.

Glumačku postavu predvodi Keri Rasel, a uz nju glume Rufus Suel, Alison Dženi, Dejvid Gjasi, Ali An, Rori Kiner i Ato Esandou. Rasel je za svoju ulogu dobila nominacije za Emi i Zlatni globus, a sama serija nominovana je za Zlatni globus u kategoriji najbolje dramske serije, piše Index.

Nova sezona stiže na Netfliks 31. oktobra ove godine. Zvanični sinopsis za drugu sezonu glasi: „Velika eksplozija u srcu Londona potpuno je poremetila planove američke ambasadorke Kejt Vajler (Rasel). Dok pokušava da vrati kontrolu nad svojim životom koji je u rasulu, Kejtini najgori strahovi se ostvaruju – za napad koji ju je doveo u Veliku Britaniju nije kriva suparnička država, već neko iz britanske vlade. U delikatnoj situaciji, njen jedini saveznik je njen muž Hal (Suel), iako im u braku ne cvetaju ruže.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari