Netfliks snima seriju po romanu "Nedostaješ mi" Harlana KobenaFoto: MCPIX Ltd / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iz Netfliksa su na društvenim mrežama objavili prve fotografije iz predstojeće triler serije „Missing You“ (Nedostaješ mi), koja se bazira na knjizi poznatog pisca Harlana Kobena.

Adaptacija knjige „Missing You“ biće deveta adaptacija dela Harlana Kobena u Netfliksovoj produkciji, a očekivanja ljubitelja njegovih dela su velika nakon uspeha serije „Fool Me Once“.

U fokusu romana „Nedostaješ mi“ je detektivka Ket Donovan koja je naišla na svojeg otuđenog verenika na aplikaciji za upoznavanje, što ju je nateralo da ponovo istraži misteriju ubistva njenog oca.

Likove u seriji igraju Roualind Elezar, Ričard Armitaž, Ešli Volters, Leni Henri i Džesika Plam.

Scenario za „Missing You“ piše Viktorija Aser-Arčer, a seriju će režirati Šon Spenser. Harlan Koben biće jedan od izvršnih producenata.  Coben služiti kao jedan od izvršnih producenata. Zasad nije poznato kada će serija imati premijeru na Netfliksu.

Nakon adaptacije knjige „Nedostaješ mi“, iz Netfliksa planiraju da adaptiraju roman „Beži“, prenosi Index.

Uspješnu suradnju Harlana Kobena i Netfliksa poslednji smo put gledali u mini-seriji „Fool Me Once“ (Ako me jednom prevariš), koja je bila vrlo gledana kada se 1. januara pojavila na popularnom striming servisu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari