kadar iz Netfliksove serije "Manifest"Izvor: Youtube (@Netflix)

Serija „Manifest“, koja govori o putnicima i posadi aviona koji je nestao i zatim se iznenada pojavio nakon pet godina, postala je hit nakon što je Netfliks preuzeo prava.

Serija je prvo emitovana na televiziji „NBC“ 2018. godine, ali otkazana je nakon tri sezone. U avgust 2021, samo nekoliko meseci nakon što je „NBC“ otkazao seriju, Netfliks je preuzeo prava i najavio četvrtu sezonu, koja je oborila sve rekorde.

O čemu se radi u Netfliksovoj seriji „Manifest“?

„Putnički avion iznenada se pojavio pet godina nakon nestanka, a putnici moraju ponovo da se integrišu u društvo“, piše u sinopsisu serije. Avion na letu 828 Montego Aira poleteo je u april 2013. iz Montego Beja na Jamajci za međunarodni aerodrom Džon F. Kenedi u Njujorku te zatim nestao i ponovo se pojavio u novembru 2018.

Nakon sletanja u Njujork sve putnike i posadu dočekali su vladini zvaničnici, koji su im rekli da su nestali pre pet i po godina i da ih se smatra mrtvima.

Četvrta sezona oduševila fanove

Otkako se pojavio na Netfliksu, „Manifest“ je postao velik hit i jedna od najgledanijih serija na popularnoj striming platformi, piše Index.

Prvi deo četvrte sezone objavljen je u novembru prošle godine, a drugi u junu ove godine. Prema pisanju Varajetija, prvi deo četvrte sezone imao je 57,1 miliona sati gledanja za prva tri dana.

No, s obzirom na to da su brojni gledaoci „Manifest“ proglasili „najboljom Netfliksovom serijom ikad“, fanovi se nadaju da je na pomolu i peta sezona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari