Kadar is nove sezone Netfliksove serije "Emily in Paris"Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Iz Netfliksa stiže novi trejler za prvi deo četvrte sezone popularne serije „Emily in Paris“. Priča o Amerikanki koja je zbog posla morala da se preseli u Pariz i tamo doživela svakakve situacije, nastavlja se, a prvi deo nove sezone premijerno će biti prikazan 15. avgusta.

Nakon neočekivanog i šokantnog završetka treće sezone, Emili (Lili Kolins) nalazi se između dve potencijalne ljubavi i ni sama nije sigurna da li bi trebalo da izabere Gabrijela (Lukas Bravo) ili Alfija (Lusijen Laviskont). Sve više razmišlja o tome da, zbog neprestane drame u kojoj se nalazi, ignoriše sve što se nalazi oko nje, uključujući i druge slobodne muškarce koji nisu deo problema u kojima se nalazi. Ostaje da se vidi šta će Emili da odluči kako bi poboljšala svoj ljubavni, ali i poslovni život.

I u ovoj sezoni vraćaju se poznati stari članovi glumačke postave, koji uključuju Ešli Park, Semjuel Arnold, Kamil Raza, Vilijam Abadi i Pola Forman, prenosi Index.

Netfliks naljutio obožavatelje serije jednom promenom

Sve epizode serije „Emily in Paris“ neće odmah biti dostupne za gledanje, kako je to bilo slučaj s prethodnim sezonama. Kao u slučaju mnogih drugih popularnih serija, kao što su „The Witcher“ i „Bridgerton“, Netfliks je i novu sezonu ove seriju podelio na dva dela.

Prvi deo, za koji smo već napomenuli da na striming stiže 15. avgusta, čini pet epizoda, dok će fanovi serije preostalih pet epizoda gledati tek 12. septembra. Ova promena azljutila je deo obožavatelja serije koji smatraju da bi Netfliks trebalo da prekine ovu praksu.

„Netfliksova opsesija s podelom sezona i ovde se nastavlja“, „Prestanite da delite sezone. Osim što je dosadno čekanje drugog dela sezone, do datuma premijere drugog dela već zaboravim sve što sam pogledala“, „Užasno me živcira kad vidim da je Netfliks podelio još jednu moju omiljenu seriju“, „Deljenje sezona je najgluplja ideja koju su ljudi u Netfliksu ikad imali“, pisali su nezadovoljni korisnici popularne striming platforme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari