kadar iz Netfliksove serije "The Gentlemen"Foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Godine 2019. izašao je Gaj Ričijev film „The Gentlemen“. Bila je to zabavna krimi komedija i može se reći povratak korenima za slavnog engleskog sineastu. Ove godine bili smo u prilici da gledamo istoimenu seriju inspirisanu ovim filmom, koja se sa velikim uspehom emitovala na Netfliksu.

Sada stižu vesti da je poznati striming servis odobrio snimanje druge sezone serije, čiji će glavni autori ponovo biti Riči i Metju Rid.

U prvoj sezoni gledali smo Tea Džejmsa u ulozi bogatog vojvode Edvarda Hornimana, koji je od preminulog oca nije nasledio samo titulu, imanje i bogatstvo, već i „poslovne“ veze sa velikom kriminalnom organizacijom. On u početku pokušava da se po svaku cenu izvuče iz ove situacije i prekine saradnju s kriminalcima, međutim, vremenom počinje da uživa u svom novom dvostrukom životu.

Kako prenosi Dedlajn, engleski glumac će ponoviti svoju ulogu, a pridružiće mu se kolege iz prve sezone: Danijel Ings i Kaja Skodelario. Ings je u seriji igrao Fredija, Edvardovog problematičnog brata, a Skodelario je tumačila Suzi Gles, glavnokomandujuću u kriminalnoj organizaciji koja sarađuje s porodicom Horniman.

Kada se 7. marta pojavila na Netfliksu, serija „The Gentlemen“ odmah je postala veliki hit. Tri nedelje je zauzimala prvo mesto među serijama na engleskom, a u prvih deset na istoj listi bila je ukupno deset nedelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari