Nikola Kojo: Sinoć na ulici napadnut Marko Janketić, prozivka Bakareca počela da deluje

Ostavite komentar


  1. „Prokleta je zemlja u kojoj su pašćad puštena, a kamenje svezano“!
    – Sveti Sava.

  2. Počela je hajka od strane bagre na časne i poštene ljude.Neće se ovo dobro završiti.

  3. Bakarec bi mogao svoje komplekse da leči kod kuće , nisu ga hteli oni koje je sam birao pa se sad uživeo u ulogu sns perjanice

  4. Jel zbog glumacaTelekom u minusu pola milijarde evra… Zasto su onda na protestu???

  5. Samo ubrzavaju sopstvenu propast. Ovo viśe ne može dugo da traje, pucaju po šavovima. Bakarec je pokazao samo to kolika je panika tamo u njihovim redovima. Čuj, „dozvoljavam vam da glumite i neću vam se svetiti“! Njegovo Zloĉanstvo „dozvoljava“??? Da nije opasno, i da ne izaziva ovako ozbiljne posledice bilo bi urnebesno smešno!

  6. Ništa čudno. Pa u ovoj zemlji svako svakog proziva. Pa svako uzima sebi pravo i da svakog napada. Trebaće još mnogo ,mnogo godina da prođe, da kao društvo i pojedinci sazrimo

  7. Ne znam ko je taj Bakarec i kome sluzi? Ali, što reče moja drugarica. Mozes kako hoced ali ne mozes koliko hoces. Cuvajte se ljudi..

  8. Srbija je, politički, problematična zemlja, kroz istoriju, međusobni politički protivnici su šikanirani, tučeni, ubijani…tako je i danas, na žalost.

  9. Strašno! Napadaju ono što je najvrednije u ovoj zemlji, glumce koji pošteno žive od svog rada. Tako su radikali napali Irfana Mensura pre 30 godina. Predugo traje ovo ludilo

  10. Interesantno je to sto nasi ultradesnicari i mrzitelji svega sa zapada obozavaju Ruse i Putina, koji kaze da ce „osloboditi Evropu od malignog uticaja Amerike i doneti slobodu svim Evropljanima“… Izvinite, desnicari, ali ovo sto vi radite se ne naziva „oslobodjenje“, vec mrznja, bes, narcisoidnist, zlocin, sputavanje, zabranjivanje. Sta je to ako nije nacizam? Pa se posle ljute kad im neko vodju nazove Putler…

  11. Ova država se polako ali sigurno pretvara u Severnu Koreju… Uskoro će protivnici režima i samovolje vrhovnika nestajati u mraku i mi ćemo i dalje blejati u Pink, RTS i Happy čekajući da dodje neko iz komšiluka da napravi reda u našoj zemlji…

  12. Izadjite vise iz tih pooslanickih klupa. Dokle imate toleranciju da vas jedan jovanov orlic bakarec ragus radikalka natasa itd itd pljuju,a krezuba nacija se smeje i nasladjuje !?

  13. Ma, ne mogu mu ništa! Mogu samo da kinje i da bezgranično lupetaju u skladu sa IQ!

  14. Bravo Marko! Najzad prava uloga! Mogu da Ti duvaju kroz prozor…

  15. Jedini zakljucak je da se Rusi svojski trude da izazovu gradjanski rat u Srbiji. Zar je moguce da ne sme niko konaco to da kaze jasno i glasno? Rusofili javno prete svima koji ne dele njihovo misljenje, i mi svi kuliramo kao da je to normalno?!

  16. Da pomenuti glumac manje brblja, nikakve probleme ne bi imao. Ovako od tolikog lupetanja ulazi ne potrebno u neprijatne situacije. Šta mu to sve treba nije mi jasno.

  17. Manite se politike glumci.. bavite se onim cim zaradjujete novac i po cemu ste poznati a ne da se uvlacite u prljave politicke vode.

  18. A koliko ti Bakarecu dobijaš platu,da se ponasas ko torokusa?Zar se SNS ne bori za “ demokratiju“,i svako ima pravo da izadje na ulice i iskaze svoje nezadovoljstvo zbog vase grozne politike.

  19. @Statista
    Drugim recima, hoces da kazes da ne sme da kaze svoje misljenje? Treba da se ide rusofilima uz dlaku dok ne ostanemo bez drzave zbog njih?

  20. Pa dobro, da li ste normalni? Napasti coveka na ulici? Ko je od nas bezbedan? Sunovrat, totalni. Zato i treba jos jace u pobunu.

  21. Interesantno da nikome nisu zasmetale prozivke Bjelogrlica. On je direktno imenom i prezimenom prozvao Goncica i Raška Jankovica. Kako to da se tad nisu oglasili glumci,kolege pre svega isti taj Nikola Kojo. O Bakarcu ne želim trošiti reči, katastrofa. Ali imate dva arsina. Jedino može i to tako shvatam, biti da je počela TRKA za ministarsko mesto. A jos veći apsurd je sto Bjelogrlic ide u setnju protiv nasilja a napade coveka u restoranu. Izvinite izgleda da nisam shvatila, možda je to pesnicenje bilo kulturno obraćanje. Da čoveku pripadne muka i od ovih „nekulturnih“ i od ovih „kulturnih“.

  22. Izvinite pogresila sam budite fer pa jednom objavite i moj komentar HVALA

  23. Mi gradjani placamo i tu drzavu i tebe neobavesteni covece
    I muka nam je od jeftine predstave koju danima izvodis u Narodnoj skupstini

  24. U Srbiji na vlasti sve dno do dna. Oni se nasilnicki i bahato ponasaju, nadam se da ce odgovarati za to. Postovanje svim pomenutim glumcima!

  25. Чобани напредњачки,зашто вам сметају паметнији од вас.Зајахали сте овај народ и мислите да сте незаменљиви.Долази вам политички крај и дугогодишња робија

  26. Ovo je još jedan poziv za subotu,zbog ovoga se izlazi na protest.

  27. Право да вам кажем, не верујем никоме ништа…ни Који, ни Бјелогрлићу, ни Јанкетићу, нити Бакарецу…!!! Мислим да никоме од њих ништа не хвали и да живе много боље од већине грађана!!! То што неко галами и виче, не значи да је у праву, био он посланик или глумац!!!

  28. Neko reče da su glumci naše kulturno blago. Da, ali neki npr. Miša Janketić, Čkalja, P. Vujisić D. Nikolić ida ne nabrajam. Igrati ulogu i ponašati se kao beogradski mangup ne ide.

  29. Sta to znaci “ manite se politike“???.Ovo je borba za golu egzisteciju,svako ko je normalan,posten i zivi od svog rada ne moze vise da podnese
    lopovluk i ispranje mozgova.

  30. Molim,ne vredjajte Severnu Koreju! Tamo nema Pink i ostalog djubreta za koje ovde nema mesta da se nabroji.

  31. Pa tip je rekao da su im vrata otvorena za rad i da im neće smetati. E sada, taj spisak je problem. Prvo, po meni nije trebalo da objavi iznose zarade, drugo, po „gazelašima“ nije trebao ni spisak da objavi jer „njihovi“ nisu niti mogu biti u vezi sa „omraženim“ Telekomom.
    Oni su više za offshore kompanije videoteka tipa.

  32. Svakom normalnom čoveku je jasno a Janketić ne brblja i ne lupeta, nego iznosi svoje mišljenje,na šta ima pravo.Koja hajka na glumce pa ne zna se ko je gori od onih koji ih kritikuju.Malo više kulture i njima i vama,samo što izgleda nema vam pomoći.

  33. A čije izlaganje je počelo da deluje te je bukvalno, a ne verbalno, nekoliko dana pre izlaganja Bakareca, napadnut politički analitičar Stanković???

  34. Uzas ponasaju se kao da smo svi mi njihovi vlasnici,diriguju sta cemo raditi i kako unistise sve.Uzas.

  35. Ljudi-sve potiče iz porodice.Kulture,lepe,reči,empatije….i eto sreće mediji Srbima.Za to se treba boriti…..

  36. Ja ne volim selektivnu istinu, jer to nije istina već manipulacija. Telekom, koji nije vlasništvo ni Vučića ni vlasti, čak ni Države jer su građani većinski akcionari, raznim marifetlucima je onemogućen da ima Skupštinu akcionara, da ima normalno korporativno upravljanje i od Skupštine akcionara postavljene ciljeve, već ima rukovodstvo koje je imenovala Vlada. I to rukovodstvo arči pare na sve strane. Od basnoslovne kupovine marginalnih kablovskih operatera što je sasvim očigledno ekonomski štetno, preko Premijer lige, raznih medijskih servisa do eto snimanja filmova i serija gde oni plaćaju glumce po slobodnoj volji, bez ekonomske računice.
    I sve mi to smeta. I pošto ništa od toga nije normalno, onda je očekivano da se pojavi Bakarec koji će te koji dobijaju pare bez jasnih kriterijuma da proziva jer ne slušaju vlast koja im te pare daje.
    Tek kada i Telekom i svi drugi koji rade sa narodnim i državnim parama budu vraćeni u okvire regularnog poslovanja moći ćemo da smatramo da je normalnost vraćena.

  37. Preobučeni u demokratiju, fašističkih 5 minuta koji ističu. U Srbiji je već poodavno 12 i 5. Da ne zaborave, lustracije će biti i to od dna do vrha!

  38. Aktuelna vlast je izgleda „zaboravila“ da SVE njih,PLAĆAMO MI = građani Republike Srbije!!!Iako ta ista vlast,za većinu(poštenih i nestranački opredeljenih)građana,NIJE uradila NIŠTA dobro!Godinama gledamo kako se vlast i njihovi tajkuni,enormno BOGATE!!!(Nešto keša od nas građana a nešto od stranaca…i prodaće sve,samo da ostanu na vlasti!!!)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.