Nikolas KejdžFoto: EPA-EFE/EDUARDO LIMA

Nikolas Kejdž će ponoviti ulogu Spajdermen Noara, ali ovog puta u igranoj seriji pod nazivom Noir.

Nikolas Kejdž je lik Spajdermen Noara tumačio u animiranom ostvarenju Spajdermen: Novi svet iz 2018 godine, koji je pokupio brojne pozitivne kritike i osvojio Oskar za najbolji animirani film.

Još u februaru prošle godine objavljeno je da će se raditi igrana serija sa ovim likom, ali tada se nije znalo da li će Kejdž ponoviti svoju ulogu.

Ovo je prvi put da će lik Spajdermen Noar biti prikazan u igranoj verziji, a kroz priču koja prati privatnog detektiva u Njujorku 1930-ih koji mora da se pomiri sa svojom superherojskom prošlošću.

Za seriju su zaduženi Oren Uzijel i Stiv Lajtfut, koji će ujedno biti šouraneri i izvršni producenti, a izvršni producenti su i Fil Lord, Kristofer Miler i Ejmi Paskal, koji su radili na originalnom filmu.

„Oduševljeni smo što Nikolas Kejdž glumi glavnu ulogu u seriji! Niko ne bi mogao da donese takvu ozbiljnos, bol i srce ovom jednom liku“, rekla je Ketrin Poup iz Sony Pictures Television studija.

Ovo će biti prva redovna uloga u jednoj seriji za Kejdža, koji je najpoznatiji po radu na mnogim filmovima, a osvojio je Oskara za ulogu u filmu Napuštajući Las Vegas.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari