Nova epizoda stripa "BeGe MEN u GSP-u" danas na Strip Blogu 1Foto: Strip blog/ Iz prethodne epizode "BeGe MEN u GSP-u"

Nastavak stripa “BeGe MEN u GSP-u” izaćiće danas u 13 časova na portalu Strip Blog. Strip junaku Lošiću pridružio se i Dobrić tako da sada zajedno nastavljaju borbu sa “strip vetrenjačama”, naveli su autori.

Od 13 časova na Strip Blogu pogledajte novu epizodu „BeGe MEN u GSP-u“  dva autora Miloša – Simića iz Beograda koji je potpisan pseudonimom „Lošić“ i, od nedavno, Srđana Jerkovića koji se potpisuje sa „Dobrić“.

Nakon prve epizode “BeGe MEN i novogodišnja rasveta u septembru”, pred čiji izlazak autor nije krio da mu je uzor bio SuperSmederevac, BeGe MEN će se sustretati sa novim izazovima u srpskoj prestonici, a od 13 časova pogledajte koje su prve od mnogih situacija u kojima će se ovi crtani beogradski junaci naći.

„Od mog prvog pročitanog stripa kao klinac sam želeo da napravim neki svoj strip, ali eto smatrao sam da treba dosta da se uči za tako nešto. Ali nakon četiri godine profesionalnog novinarskog rada u medijima tokom kojeg sam pratio strip i dalje ga pratim, rodila se ideja da u gradu u kojem sam se rodio, živim, radim, školovao se, napravim jednog superheroja koji će da bdi nad tim gradom“, istakao je Simić u intervjuu za Helly Cherry.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari