glumačka ekipa serije "Outer Banks"Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Potraga za blagom još nije završena. Netfliks je objavio tizer za četvrtu sezonu serije „Outer Banksa“, koja je obarala rekorde gledanosti. Kad je u martu prošle godine izašla treća sezona, za samo nedelju dana skupila je 154 miliona sati gledanja.

Nova sezona serije biće podeljena na dva dela od pet epizoda. Prvi deo biće dostupan 10. oktorbar, a drugi deo izlazi 7. novembra.

„Outer Banks“ je američka avanturistička tinejdžerska TV drama koju su kreirali Džoš Pejt, Džonas Pejt i Šenon Berk. Serija je premijerno prikazana na Netfliks 15. aprila 2020, a njena radnja dešava se u mestu Auter Benks u Severnoj Karolini i u njenom fokusu je sukob između dve grupe tinejdžera u potrazi za izgubljenim blagom.

„U četvrtoj sezoni ulozi su veći nego ikad pre. Pougsi su napokon uspeli – pronašli su zlato. S tim je priča trebalo da se završi, ali zapravo je tek počela“, piše u najavi nove sezone serije „Outer Banks“.

Nakon objave tizera, mnogi su komentarisali da im smeta što Netfliks u poslednje vreme nove sezone objavljuje iz dva dela.

„Ne plaćam pretplatu za to, ali sam uzbuđena“, „Drugim rečima, seriju neću početi da gledam pre novembra“, „Deset epizoda objavljujete u dva dela. Striming servisi postali su kao nekad televizija kad si morao da čekaš novu nedelju za novu epizodu“, „Molim vas da prestanete da objavljujete nove sezone u dva dela“, neki su od komentara, prenosi Index.

U seriji glume Čejs Stouks, Medlin Klajn, Medison Bejli, Džonatan Dejvis, Rundi Penkou, Ostin Notrt, Čarls Esten i Dru Starki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari