Novi iznenađujući kandidat za Džejmsa Bonda navodno je bio na tajnoj audiciji 1Foto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Nakon puno nagađanja i nekoliko imena koja su se ponavljala s vremena na vreme, poput Toma Hardija i Idrisa Elbe, sada imamo novog favorita iz senke koji je navodno bio na tajnoj audiciji, a to je – Aron Tejlor Džonson.

Prema pisanju svetskih medija, on je učestvovao na tajnoj filmskoj audiciji u studiju Pinewood i impresionirao filmsku producentkinju Barbaru Brokoli, piše Index.hr.

„Aron je učestvovao na filmskoj audiciji, kako bi postao idući Džejms Bond u septembru. Svideo se Barbari i producentima, jedan je od favorita za ulogu“, rekao je anonimni izvor za The Sun.

 

Mediji pišu i da je Idris Elba odustao od pregovora da bude novi 007, a kladioničari su ranije prognozirali i da bi ulogu mogli preuzeti Henri Kavil, Rege Žan-Pejdž, Tom Hardi, Džejms Norton ili Čivetel Edžiofor.

32-godišnji glumac, koji je oženjen Sam Tejlor-Džonson (55), rediteljkom filma Pedeset nijansi sive, glumio je u filmovima Kick-Ass, Avengers: Age of Ultron i Godzilla. Karijeru je započeo u seriji Armadillo iz 2001, a postao je poznat nakon uloge u biografskom filmu o Džonu Lenonu iz 2009, Nowhere Boy.

Aron i Sem upoznali su se 2009. godine na setu filma Nowhere Boy, u kojem je on glumio, a ona režirala. Glumac je imao 19 godina kada je počeo da izlazi s 42-godišnjom rediteljkom. 2012. godine par se venčao, a danas imaju i dvoje dece.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari