Pirati sa KaribaFoto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Krejg Mejzin, poznat po radu na serijama The Last of Us i Chernobyl, pre početka štrajka radio je na novoj verziji filma Pirati sa Kariba.

Više od šest godina nakon poslednjeg ostvarenja iz serijala Pirati sa Kariba, čini se da Dizni aktivno radi na novoj verziji i da nikako ne odustaje od nje.

Krejg Mejzin je zadužen za nju, zajedno sa Tedom Eliotom, koji je radio na scenarijima za prva četiri filma iz ovog serijala.

Kada su predložili svoju ideju Dizniju, mislili su da je oni neće prihvatiti jer je ona skroz drugačija od onoga što je prethodno rađeno.

„Predložili smo im i mislili da nema šanse da to prihvate, jer je previše čudno. A oni su prihvatili! I tada je on napisao odličan scenario, pa se desio štrajk i sad svi čekaju šta dalje“, rekao je Mejzin.

On je rekao da je film trenutno na pauzi usled štrajkova u Holivudu, ali da veruje da će se rad na njemu nastaviti odmah po njihovom okončanju.

Nije poznato da li će se Džoni Dep vratiti ovoj franšizi nakon mnogih kontroverzi niti da li će ovaj film biti povezan sa drugim filmom u kome bi trebalo da glumi Margo Robi.

Pirati sa Kariba mogli bi da postanu i serija

Dizni želi da vrati neke franšize na svoju striming platofmu kroz serije, tako da mnogi veruju da bi posle ovog filma moglo da usledi niz serija na istu temu.

Da li će to biti neka vrsta univerzuma koji je potpuno povezan i koji bi se uklopio u širu priču poput superhojskih filmskih univerzume ostaje da se vidi.

Ono što je sigurno je da Dizni i dalje veruje da ovaj serijal može da im donese puno novca.

Izvor: Movie Web

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari