O nauci u bioskopu

Filmske projekcije o Milutinu Milankoviću

Ostavite komentar


  1. Uz duzno postovanje velikom naucniku,ova "akcija" mi mal(k)o smrdi !!!! Zasto ?? Pa od kako je otvoren bioskop u "Aviv parku",koliko ja znam,ni jednom nije bio pun posetilaca (gledalaca) !! I verujem da radi s““ gubitkom !! No,da me neshvatite pogresno,kad““ je taj bioskop u pitanju,sve u vezi njega (sala,usluga,kvalitet projekcije itd.itd.) je EXTRA,ali !! Eeee to "ALI" se odnosi na KUPOVNU MOC prosecnog zrenjaninca !! A ona (k.m.) je tako beeedna,da je odlazak u bioskop….skoro pa luxsuz !! I tu se vracam na gore pomenutu "akciju" ! I mene su u svoje vreme kao klinca "(pri)vodili" u bioskop da bi nas (klince) indoktrinirali,i "ucili" koga treba da volimo "vise od mame i tate" !!!Punili su s vremena na vreme bioskope,jer to je placao neko drugi !! A danas,kad““ je profit,presudni "motivacioni faktor|",bioskop(i) se pune zahvaljujuci takvim "akcijama" ! Ako ulaznice za te projekcije plati "neko drugi",moj komentar je "sve je isto samo njega nema",a ako ulaznice moraju da plate deca (tj.roditelji),komentar je "ko je tu i kol““ko "dobar" ????

Ostavite komentar


Kultura

Gran pri Joakimfesta tivatskoj predstavi „Ćelava pjevačica”, nagrada publike za „Očeve i oce” Narodnog pozorišta iz Beograda 10

Gran pri Joakimfesta tivatskoj predstavi „Ćelava pjevačica”, nagrada publike za „Očeve i oce” Narodnog pozorišta iz Beograda

 Po oceni stručnog žirija ovogodišnjeg Joakimfesta najbolja predstava ovog međunarodnog pozorišnog festiavala održanog od 8. do 14. oktobra u kraguujevačkom Knjaževsko-srpskom teatru je „Ćelava pjevačica” produkciji Centra za kulturu Tivat, dok je nagradu publike dobila predstava „Očevi i oci” Narodnog pozorišta u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.