Od baletske scene do beogradskog beskućnika

Ekskluzivna onlajn premijera dokumentarca o Nikoli Vraniću

Ostavite komentar


  1. Nije da imam nesto protiv beskucnika, jako mi je zao sto su dosli u takvu situaciju, ali nikoga zivot nije mazio, retko ko je do kuce dosao bez mučenja, treba se truditi, mučiti se, zaradit da bi nešto stekli u životu.

  2. Čovek pridao sto nije zaradio. Ljudu su iz ničega stvarali sve. Gubili u ratovima, otimali im… A vi snimate dokumentarac o čoveku koji je izgubio svojom voljom jer mu se moglo…. Neka snimaju o vaspitačima iz doma za ometene u razvoju…

  3. Nemojmo osudjivati druge prebrzo jer se svako može naći u njegovoj situaciji. Ne poznajemo njegovu dušu i psihu.Film je odličan i dotakao se mog srca i plakala sam gledajući neke scene što je danas retko. kaže:

    Nemojmo prebrzo osudjivati druge jer se svakom moze desiti da završi kao beskućnik. Ne poznajemo njegovu dušu i psihu a najlakše je baciti kamen na drugoga. Odlično filmsko ostvarenje uz koje sam i zaplakala.

Ostavite komentar


Kultura

Jeton Neziraj na svom Fejsbuku: Beograd će disati albanski 10

Jeton Neziraj na svom Fejsbuku: Beograd će disati albanski

Jeton Neziraj,  jedan od najpoznatijih dramskih pisaca sa Kosova i direktor Qendra Multimedia u Prištini  objavio je na svom Fejsbuku profilu tekst "Istorijski čin: Narodno pozorište iz Beograda domaćin „Nedelje Kosovskog Pozorišta“. Isti tekst u vidu zajedničkog saopštenja Narodnog pozorišta u Beogradu i Qendra Multimedia iz Prištine  poslat je s adrese [email protected] na redakcije kulture beogradskih medija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.