Od danas u Srbiji HBO Max 1Foto: Promo/HBO

U Srbiji je danas pokrenut HBO Max, striming platforma koja objedinjuje naslove iz HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network i Max Originals produkcije, uz još mnogo toga. HBO Max je zamenio dosadašnju HBO GO platformu.

HBO Max koji je dostupan korisnicima SBB nudi ponešto za svakoga.

Tu su nagrađivane HBO serije „Naslednici“, „Igra prestola“,  „Euforija“ i „Mer iz Istauna“, kao i nove HBO serije među kojima su „Doba pobeda: Uspon dinastije Lejkersa“ i „Pozlaćeno doba“. Među naslovima iz Max Originals produkcije je hit serija „I tek tako…“, kao i niz novih serija kao što su „Komičari“, „Stvoreni za ljubav“, „Seksualni život studentkinja“, „Stanica jedanaest“, nova sezona serije „Vučje vaspitanje“ i mnoge druge. DC produkcija uključuje „Ligu pravde Zeka Snajdera“ i seriju „Mirotvorac“, a Cartoon Network produkcija donosi naslove kao što su „Gambolov čudesni svet“ i „Mali Titani Napred!“. Među Warner Bros. filmovima su „Dina“, „Matriks: Uskrsnuća“ i „Kralj Ričard: Prednost u igri“.

Deo HBO Max ponude biće i istaknuti filmovi kao što su „Kimi“, „Posledice“, „Bez naglih pokreta“ i „Mafijaški sveci NJuarka“. Među evropskim Max Originals sadržajima su serije „Kamikaza“ i „Slučaj Vaninkof“. Tu je i niz kultnih serija kao što su „Prijatelji“, „Seks i grad“, „Tračara“, „Vampirski dnevnici“, „Normalni ljudi“, „Devojke“, „Žica“, „Bez oduševljavanja, molim“, „Mentalista“ i „Pravi detektiv“. Među rijaliti formatima u HBO Max ponudi su „Trudna Ejmi“, „Elen i budući veliki dizajneri“, „Ostrvo ženskaroša“, „Selena+kuvari“ i „Pekarska utopija“, uz mnoge druge naslove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari