Održana izborna skupština Udruženja likovnih umetnika Srbije

Radikalni raskid sa ranijim rukovodstvom

Ostavite komentar


  1. Rekao bih, da svi navedeni u ovoj promeni, koji će zameniti stare, iza sebe imaju respektabilne profesionalne i moralne aktivnosti, što se za prethodne ne može reći, uz podsećanje na davanje počasnog članstva ženi tadašnjeg predsednika Srbije i njihovog mentorstva predsedniku udruženja davanjem debelih para za oslikavanje njihove crkve i njihove porodice kao svetaca. Najzad, i osporavanje članstva karićevoj familiji je odličan početak za novu garnituru u ULUS-u, čime već zadobijaju simpatije i poverenje normalnih građana. Bilo bi preko potrebno isto dešavanje u Udruženju Književnika, smena do daske, jer, ima li bolje potvrde za to od toga da su primili nekulturnog i nepismenog vesića u to, sada već, dopunjenije udruženje još jednim sličnim njima.

    1. Nije. Kao ni gospođa Karić. Nije ni bilo razloga da budu prisutne, jer nisu članice udruženja.

Ostavite komentar


Kultura

šlager majstor i fokus

Šlager majstor i Fokus na Letu u MuzeYU

Muzej Jugoslavije poziva vas na još jednu matine žurku u četvrtak, 1. avgusta, od 17 časova u Parku skulptura na kojoj će nastupiti DJ dvojac Šlager majstor i Fokus čime se nastavlja uzbudljiv program „Leto u MuzeYU”.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.