Na premijeri filma „Oluja“ Ana Brnabić i više od 10 ministara (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Oluja je jeziv zločin a pre bih rekao etničko čišćenje i to je suviše teška tema da bi se tek tako i olako koristila u radikalske propagandne svrhe a sudeći po plejadi ministara koji su prisustvovali premijeri kao i gostima a i Lučiću kao sponzoru može se samo zaključiti da je ovo još jedan jeftin radikalski trik za lokalno tržište i sejanje mržnje kao i Dara. Jedino ne znam zašto Iva Štrljić i Laza Ristovski ne igraju, to su ipak glumačke veličine bas za ovakav film.

  2. Smeškanje ispred foto-zida sa ispisom „Oluja“ govori sve o časnosti namera autora ovog filma.

  3. Autori su imali aferu Kosare gde nije jasno zašto film nije snimljen a pare uzete. Evo ih opet u novom ruhu

  4. Za mene kako žrtvu Oluje bilo je poražavajuće kad sam video i čuo da silom dovode ljude na one Vučićeve mitinge 4/5. avgusta da bi pravio mitinge i spektakle kad im vreme nije. Nadam se da se neću slično osećati nakon gledanja ovog filma.

  5. Nisam gledala film,mada me zanima tematika.Verujem da nece biti
    zloupotrebljen i koriscen za politcke
    poene.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.