Ponovo se oglasio se Sergej Trifunović: „Nema potrebe da se izvinjavam“

Ostavite komentar


  1. Interesantna prica ali od medija do medija različita i uglavnom nepotpuna i štura
    Kako god bilo meni je Sergej vrlo simpatičan ali pas mora biti na povodcu pa čak i sa korpom
    Čini mi se da se malo navikao na nerad institucija kod nas pa misli da to može i tamo negde
    Nemoze
    To je evropska unija za koju se zalažemo i jedva čekamo pristup zato sto tamo rade institucije
    Nego neka plati i neka izdrži kaznu i nemoj da svira …..
    Pozdrav mom omiljenom GRUJICI

  2. Što da se žali, bolje da zaboravi, kod nas (da je nepoznat) dobio bi dobre batine, naši obično biju otvorenom šakom po kosi, da nema podliva i čvoruga, a specijalitet im je pendrekom po tabanima.

  3. Onomad splitski boem-miljenik Pajto sreo jednog šetača sa vučjakom po splitskoj rivi-plaži pa se obrati: ,,jeli kakvo to tele šetaš“?, a ovaj /ser… će njmu ,,vidišli da je to pas a ne tele“. Pajto:,, ne obraćam se tebi nego psu“.

  4. Mislio je da je u Srbiji pa mozes pljuvati po policiji i sa njima se sprdati treba mu tako oni su ionako njegovi ljubimci

  5. Дабоме да нема потребе за извињењем. Кад се усташе никада нису извињавале са све геноциде и ужасне злочине над Србима кроз целу историју што би се ико извињавао њима зато што Сергеј није водио пса на поводцу.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.