Ko je Oliver Stoun, reditelj koji misli da Srbija vodi mudru politiku?

Ostavite komentar


  1. Čovek koji je shvatio u kom i kakvom svetu živi. Da li je levičar ili ne, ali čovek koji se razlikuje i po stavovima i načinom rada od već usvojenih globalističkog gledišta. I demobkratski liberalni ima problem sa njim jer njegova reč ima težinu i planeta ga poštuje. Ima i zašto!!!

  2. Ne treba bit Oliver pa vidjet da Srbija vodi mudru politiku. To se najbolje vidi iz susjedstva.

  3. Tuzni uradak o coveku filma koji vrhunski ininspirativno traje decenijama. Komentar sa zastitnom mrezom Cute i Zanzibar oligofrena. Otkud ime Milos…

  4. Niste kazali u ovom tekstu u vezi čega ovaj čovek nije u pravu.

  5. Hmm… A ko ste vi, da date ovakav arogantan naslov tekstu? Odgovor znam: oni koji nikada ne objave komentar koji im ne prija.

  6. Zabrazdio čovjek. I filmovi su mu sve lošiji. Šteta, mogao je biti pametan glas savjesti, sad je samo jedan u nizu prolupalih.

  7. Bez uvrede on i ne zna gde je Srbija,samo je dobro plaćen..Ništa novo za glumce…

  8. Snimao je i dobre dokumentarne filmove, npr. film o Kastru i Putinu.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.