Opozicija u Novom Sadu protiv izgradnje Balaševićevog muzeja u parku

Ostavite komentar


  1. Pa mora li u Univerzitetskom parku?Pa sta je on da muzej bude tu?Ima i drugih mesta za Balasevica.

  2. Mislim da bi i porodica trebala da se suprotstavi predlogu za izgradnju muzeja u parku. To bi bilo u duhu naseg Djoleta.

  3. Koliko se ja secam niko iz vlasti od 1999 gid nije cenio Djordja Balasevica a kad je umro gradonacelnik uplakan.Treba da ima nesto u Novom Sadu ali zantakav lik koji je uvek plivao protiv svih dovoljna je i naziv ulice a ne muzeji.Cudi me da se pirodica tome priklonila

  4. Balasevic ne bi podržao tu ideju, da mu muzej podižu oni koje nije voleo i oni koji nisu voleli njega…

  5. Oni koji su mrzeli Đorđa Balaševića zbog njegovog antiratnog stava i drugih antirežimskih poruka sada hoće da mu grade muzej. Pesma „Dno dna“ ih najbolje oslikava.

  6. Novosađani najmanje od svih vole Balaševića.Ne znam zašto je to tako ali meni pošto veoma volim njegove pjesme,uvjek je to bilo čudno.

  7. Volim pesme Djordja Balasevica, ali ne volim ovu diskusiju, pa zato imam i predlog: Mozda Jedna od onih fabrika pored Dunava moze biti preuredjena u Muzej???
    Pozdrav svima!!!

  8. Nikako na tom mestu. Prvo, što je to parkić. Drugo, što Balašević nema nikakve zasluge za Univerzitet.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.