Organizator beogradskog koncerta Eda Širana i druga svetska imena stižu na CON konferenciju

    Ostavite komentar


    Kultura

    Lične teme kao refleksija jednog povremeno bizarnog univerzuma: Dokumentarni filmovi na 31. Festivalu evropskog filma Palić 7

    Lične teme kao refleksija jednog povremeno bizarnog univerzuma: Dokumentarni filmovi na 31. Festivalu evropskog filma Palić

    U okviru 31. Festivala evropskog filma Palić, koji se održava od 20. do 26. jula 2024. na Paliću i u Subotici, biće predstavljene selekcije Novi evropski dokumentarni film, koje obuhvataju najbolje dokumentarce s evropskog kontinenta , kao i Eco Dox, program baziranom na evropskim dokumentarnim ostvarenjima posvećenim temama izazova očuvanja životne sredine.

    Naslovna strana

    Naslovna strana za 5. jul 2024.
    Galerija

    Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

    Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

    Marko Nastić, di džej

    Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.