Margo Robi, oskari 2024Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Obožavatelji Margo Robi ubeđeni su da je zvezda filma „Barbi“ iskazala suptilan protest svojim modnim izborom na dodeli Oskara.

U nedelju (10. marta), Robi je blistala u crnoj „Versace“ haljini bez naramenica direktno iz kolekcije za jesen 2024.

Bio je to veliki kontrast u odnosu na odeću koju je nosila mesecima ranije, koja je uglavnom podsećala na stil Barbike.

Izgled je upotpunila ravnom frizurom i krupnim zlatnim aksesoarima Freda Lejtona, piše Indy100.

Mnogi ljudi na društvenim mrežama spekulišu da je to bio suptilan oblik protesta jer glumica nije nominovana za Oskara za ulogu u filmu „Barbi“, ali i zbog toga što Greta Gervig, rediteljka filma, takođe se nije našla među nominovanima za prestižnu nagradu.

„Mislim da je ova haljina protest protiv Akademije… sva crna, bez dodataka, frizura i šminka veoma neutralni“, napisao je jedan fan glumice, a drugi je dodao: „Crna jer su je preskočili. Zauzmi stav devojko! Ne daj im ono što oni žele!“

Treći se našalio: „Barbi je u žalosti jer nije nominovana“.

Mnogi fanovi su izrazili žaljenje što „nikada više neće videti Margo kako se oblači kao Barbi“.

Australijska glumica je inače nakon objavljivanja nominacija za Oskara prokomentarisala činjenicu da nije u trci za ovu nagradu. „Nema šanse da se osećate tužno kada znate da ste ovako blagosloveni“, rekla je tada.

Iako Robi nije dobila nominaciju za najbolju glumicu, ona je sugerisala da je to zaslužila rediteljka filma „Barbi“, Greta Gervig.

„Naravno da mislim da je Greta trebalo da bude nominovana za najbolju režiju jer ono što je ona učinila se dešava samo jednom u karijeri, samo jednom u životu“, objasnila je glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari