Oskarovci iz "Sve u isto vreme" igraju u novoj seriji 1Foto: Disney / Planet / Profimedia

Film „Sve u isto vreme“ ostvario je veliki trijumf na dodeli Oskara, sa čak sedam nagrada, uključujući i onu najvažniju, za najbolji film. Statuu Američke filmske akademije dobili su i Mišel Jeo, u kategoriji najbolje glumice u glavnoj ulozi, i Ki Hui Kvan, u kategoriji najboljeg glumca u sporednoj ulozi.

Upravo ovaj dvojac igra u novoj seriji, pod nazivom „American Born Chinese“, koja će 24. maja imati svoju premijeru na striming servisu Disney+.

U pitanju je adaptacija istoimene grafičke novele o Džinu Vengu, tinejdžeru kome baš ne cvetaju ruže u školi, ali i društvenom životu. Kada u školi upozna novog đaka, imigranta iz Tajvana, njegov život dobija novu dimenziju, jer on i njegov novi najbolji prijatelj bivaju umešani u borbu između bogova iz kinetske mitologije.

Jednu od ovih boginja tumači Mišel Jeo, a u seriji se pojavljuje još jedna glumica iz filma „Sve u isto vreme“. To je Stefani Hsu, koja je bila nominovana za Oskara za najbolju glumicu u sporednoj ulozi, ali je prestižna nagrada završila u rukama njene koleginice iz popularnog filma, Džejmi Li Kertis.

Kelvin Ju je glavni producent i autor serije „American Born Chinese“, dok je Destinu Danijelu Kretonu („Šeng-Či i legenda o deset prstenova“) poverena režija. Serija je opisana kao akciona komedija o odrastanju, a njen tizer možete pogledati u produžetku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari