Otkazano prikazivanje “Balkanske međe” u Bujanovcu

Ostavite komentar


  1. Imam ja predlog za repertoar.
    Ne znam tačan naziv ali postoji francuski igrani film snimljen pre desetak godina u kome srpska policija 1999. godine na sporednim putevima, u mraku, otima albanske civile na Kosovu i Metohiji.
    Otete kroz mrak odvlače u usamljenu šumsku kolibu gde im vade organe za crno tržište!
    Pogledajte film, zasnovan je na istinitim događajima jedino su zločinci i žrtve zamenjeni ali to je već umetnička sloboda.
    Da se ne zbuni francuska publika koja unapred očekuje loše momke sa određene strane. Sitnica.

      1. E Teret prikazuje naše zločine nad Albancima… To za nss nije prihvatljivo… Treba prikazivati i snimati samo njihove nad nama Srbima i prikazivati u Preševu, Bujanovcu, Prištini…

        1. Ostape, ‘zlocin’ nije nesto u cega te je neko ubedio gledanjem lepo nacrtanog animiranog filma uz odlican marketing, … nego, … nesto sto se neopozivo dokazuje materijalnim cinjenicima i svedocenjem pod zakletvom …

    1. Film je loš. Teško ga je gledati. Nategnuta i nelogična ljubavna priča usred ratnih zbivanja,scene dugačke,patetično i puno opštih mesta…tema zaslužuje mnogo bolji film.

      1. Kad srpski glupaci shvate da ovde nije u pitanju kvalitet filma, koji prefinjena arnautska publika ne može da „svari“, već da je u pitanju nešto drugo, stvari će krenuti na bolje. Sve dok ima ovakvih infantilaca i budala, biće i ovaca za šišanje na radost Albanaca.

  2. Treba snimiti filmove i prikazati u Beogradu i Pristini, koji stimulisu srbe i albance na priblizavanje i mir. Ne moze niko da zabrani i filmove koji prikazuju zlocine, ali i ti filmovi treba da se sluze istinama o tim dogadjajima, a nikako posluziti na polusitine, koje uticu negativno na odnose srba i albanaca.

  3. Albanski fasizam se sa Kosova preliva i na centralnu Srbiju. Sta je sledece? Albanci ce da pale knjige koje se ne uklapaju u njihov mitomansko.sovinisticki svetonazor? Srbi u Bujanovcu ce da nose zute trake? Ipak najveca sramota je onih koji su i omogucili da albanski fasizam metastazira.i postane ovakav kakav je danas, a to su odredjene strukture u Americi, Nemackoj, V. Britaniji i Franucskoj.

Ostavite komentar


Kultura

međunarodna tribina kompozitora

33. Međunarodna tribina kompozitora od 3. do 8. oktobra 2024.

33. po redu Međunarodna tribina kompozitora održava se od 3. do 8. oktobra 2024. godine sa preko stotinu izvođača. Festivalski programi će se odvijati na više koncertnih lokacija, od Velike dvorane Kolarčeve zadužbine, SKC-a, preko Adventističke crkve, UK Parobrod do Muzeja nauke i tehnike. Ulaz na sve programe je slobodan.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.