Otvorena podrška neonacizmu

U Matici srpskoj predavanje održao Gec Kubiček iz nemačke Nove desnice

Ostavite komentar


  1. Prčitati:
    Umberto Eko, "Ur-fašizam"
    Radomir Konstantinović, "Filosofija palanke" (U okviru poslednjeg poglavlja "Beleške" vidi odrednicu "Srpski nacizam".

  2. Gradjanska Vojvodina, skup neradnika i dzabalebarosa, koje placa inostranstvo, da ovde mlate praznu slamu. Narocito su Gradjanska, a sve deca, unuci i praunuci paora i Titove radnicke klase

  3. Postovanom gospidinu Stanicu predlazem da pozove savremene levicare I marksiste da I oni odrze predavanje.AKO JE Matica otvorsna za sve I leve I desne,ako je istnska ustanova kulture I prati zbivanja i na politickoj Evropskoj sceni onda mora biti dosledna.Lucno mislim da politici I politickim opredeljenjima nema mesta u kulturi.Sic!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.