Ovacije za Plasida Dominga na Tašmajdanu

Ostavite komentar


  1. Dokaz da u Srbiji postoje ljudi koji NISU i nikad NECE biti svedeni na gledaoce Pinka. Hepija , Zadruge i ostalog primitivnog i odvratnog materijala.

  2. Godinama pevam u Beogradskoj operi..ovde vidim samo krem sns partije..Pevace iz opere koji zbog svojih propalih karijera su usli u sns partiju ne bi li spasli sta se spasti moze od njihovog zivota..Mlade operske dive ciju su ocevi fisoki funkcioneri iz sns..Nigde umetnosti samo politika,laz i obmana..zalosno…postalo mi je jasno da su vecina biografija stvoreno od ja tebi ti meni,namestanja predstava,a da ne pricamo kolko je predivnih pevaca proterano i unisteno zbog doticnih osoba koje su sedele u prvim redovima a koje su vecinom dosle raznim podvalama do mesta primadone ili prvaka opere..Sve samo ne lepotom svog glasa i umetnickim umecem..Realna slika Srbije

  3. Zar nisu vaznije fotografije ucesnika koncerta od fotografija politicara iz publike? Zasto sve mora njima da bude obojeno? Dajte nam slike umetnica koje su bile gosti na koncertu. Ne kvarite tako velicanstven događaj u Beogradu.

  4. Nažalost, i ovo su iskoristili političari. Sve sama promocija i sve sto reče „operski pevač“ potpisujem.

  5. Svi pricaju bravo Kristina ona je nasa i sl. Ovo me podseca na Novaka Djokovica kada su roditelji sve prodavali i zajmili se da Novak uspe. Srbija.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.