Ovo je lista najgledanijih filmova na Netfliksu u prvoj polovini februara 1Foto: Noam Galai / Getty images / Profimedia

Ukoliko želite da saznate koji sadržaji su trenutno najgledaniji na platformi Netfliks, koja okuplja preko 230 miliona pretplatnika, na pravom ste mestu. Interesovanje za ovaj striming servis naglo je porastalo prikazivanjem serije Stranger things.

Sledi top 10 lista za prvu polovinu ovog meseca.

1. Your Place or Mine

Dva najbolja prijatelja „na daljinu“ jedno drugom promene živote kada ona odluči da ostvari životni san, a on se dobrovoljno javi da pazi na njenog sina tinejdžera. Glavne uloge tumače: Ešton Kučer, Riz Viterspun, Zoi Čao, Džesi Vilijams i Vesli Kimel.

2. True Spirit

Kada mlada jedriličarka Džesika Votson odluči da postane najmlađa osoba koja će sama, bez prestanka i bez pomoći, da jedri oko sveta, mnogi očekuju da neće uspeti. Uz podršku svog trenera jedrenja i mentora Bena Brajanta i svojih roditelja, Džesika je odlučna da postigne ono što se smatralo nemogućim, ploveći nekim od najizazovnijih deonica okeana na svetu 210 dana. U glavnim ulogama glume: Alila Braun, Tigan Kroft, Klif Kertis.

3. You People

Kombinacija komedije i romanse prati novi par i njihove porodice, koji se nađu u ispitivanju moderne ljubavi i porodične dinamike usred sukobljenih kultura, društvenih očekivanja i generacijskih razlika. U glavnim ulogama su: Džona Hil, Loren London, Edi Marfi i Džulija Luis-Drajfus.

4. Bloodshot

Rej Garison, elitni vojnik koji je poginuo u borbi, vraćen je u život pomoću napredne tehnologije koja mu daje sposobnost super ljudske snage i brzog ozdravljenja. Sa svojim novim sposobnostima, on ide za čovekom koji mu je ubio ženu, ili barem, za kojeg veruje da mu je ubio ženu. Uskoro shvata da se ne može verovati svemu što nauči. Glavne uloge tumače:  Vin Dizel, Eiza Gonzales, Sem Hjuan i Tobi Kebel.

5. Minions: The Rise of Gru

U srcu 1970-ih Gru (Stiv Karel) odrasta u predgrađu. Obožavalac supergrupe superzlikovaca poznate kao Vicious 6, Gru kuje plan da postane dovoljno zao da im se pridruži. Srećom, od svojih odanih sledbenika, Miniona, dobija podršku koja stvara haos. Zajedno, Kevin, Stjuart, Bob i Oto koriste svoje veštine i eksperimetišu sa svojim prvim oružjem i pokreću svoje prve misije. Kada Vicious 6 svrgnu svog vođu, legendarnog borca ​​Wild Knuckles-a (Alan Arkin), Gru da postane  njihov najnoviji član. Glasove su pozajmili: Stiv Karel, Pjer Kofin, Alan Arkin, Taradži P. Henson

6. Lyle, Lyle, Crocodile

Avantura prati krokodila koji živi u kući u istočnoj 88. ulici u Njujorku. Lil uživa da pomaže porodici Prim u svakodnevnim poslovima i igra se s decom iz komšiluka, ali jedan komšija insistira na tome da je Lilu mesto u zoološkom vrtu. Gospodin Gramps i njegova mačka Loreta ne vole krokodile, a Lil pokušava da dokaže da on nije tako loš kao što bi drugi mogli da pomisle. U glavnim ulogama: Havijer Bardem, Vinslou Fegli, Šon Mendes, Konstans Vu i Skut Maknaeri.

7. Pamela, a love story

Prati život ikone pop kulture Pamele Anderson, uključujući nikad ranije viđene arhivske snimke i lične dnevnike. Glavne uloge: Pamela Anderson, Gregori Batler i Rob Baumen.

8. Sniper: Ultimate Kill

Po prvi put, Brendon Beket, Ričard Miler i narednik Tomas Beket udružuju snage u Kolumbiji kako bi srušili brutalni narkokartel. U zanimljivoj akciji glume: Čed Majkl Kolins, Danaj Garsija, Bili Zejn, Tom Berenger i Džo Lando.

9. Enough

Lokalna konobarica Slim Miler otkriva da muškarac iz snova za kojeg se udala nije onaj za kojeg je mislila da jeste. Slim i njena mala ćerka pokušavaju da pobegnu (uz pomoć njenog bivšeg momka), ali sada je muž nemilosrdno progoni. Bojeći se i za sigurnost svoje ćerke, Slim odlučuje da postoji samo jedan izlaz iz braka: ubiti ga. U glavnim ulogama: Džeifer Lopez, Bili Kembel, Tesa Alen, Džulijet Luis, Den Futerman i Noa Vajli.

10. Sniper: Ghost Shooter

Elitni snajperisti Brendon Beket (Čed Majkl Kolins) i Ričard Miler (Bili Zejn) zaduženi su za zaštitu gruzijskog plinovoda od terorista. Kada započne bitka s neprijateljem, snajperiste napadne strelac koji zna njihovu tačnu lokaciju. Napetosti ključaju jer se sumnja na propust u sigurnosti. Glavne uloge: Denis Hejsbert, Čed Majkl Kolins, Bili Zejn, Nik Gomez i Ravil Isjanov.

Izvor: radiosarajevo.ba

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari