"Ovo je najbolja Netfliksova serija u poslednjih pet godina": Gledaoci oduševljeni novom TV dramom s elementima komedije 1Foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Nova Netfliksova serija „Beef“ pojavila se na striming servisu početkom ove nedelje, a gledaoci je već opisuju kao najbolju seriju koju su ikada pogledali.

„Beef“ je nova drama s elementima komedija u kojoj Stiven Jan i Ali Vong glume dvoje ljudi koji žive u Los Anđelesu i ulaze u dugotrajnu svađu nakon incidenta u saobraćaju.

„Deni je radnik koji se bori za egzistenciju, dok je Ejmi uspešna žena s idiličnom porodicom. Svako ima loš dan, ali malo ko dopušta da se sviranje sirene automobila pretvori u poteru“, piše u kratkom opisu serije.

Kroz seriju od 10 epizoda, svađa Denija i Ejmi pretvara se u opsednutost osvetom koja ne samo da obuzima svakoga od njih, već postaje deo života i njihovih voljenih, piše Index.

https://www.youtube.com/watch?v=AFPIMHBzGDs&ab_channel=Netflix

Hit među gledaocima

Nakon što se 6. aprila pojavila na Netfliksu, serija je već postala pravi hit među gledaocima, a neki pišu da je ovo najbolja serija koju su videli ove godine pa čak i ikada.

„Ovo je možda najbolja serija koju sam ikada gledao. Apsolutno remek-delo. Upravo sam ga sve pogledao pa treba sve svariti i razmisliti“, napisao je jedan tviteraš.

„Nesumnjivo jedna od neverovatnih serija koja savršeno prikazuje katastrofalne komplikacije u životima dvoje ljudi. Neprijateljska hemija između Stivena Jana i Ali Vong čini je još boljim. Ovo je Netfliksova najbolja serija u poslednjih pet godina“, dodao je drugi.

Treći je napisao: „Najbolja serija koju sam ikada pogledao, muzika je sjajna“, dok je četvrti dodao: „Ovo je dosad najbolja serija u 2023.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari