Panonski mornar plovio Šumadijom

Ostavite komentar


    1. Molim autora teksta da obnaroduje koji su to „dobro znani razlozi“ zbog kojih Balasevic „nekoliko godina“ nije pevao u Beogradu, da i mi beogradjani saznamo??

    2. P.s. u Beogradu je pevao 2017 pa 2018.u decembru imao 5 koncerata…ne razumem komentar sutora da iz „dobro piznatih razliga ne peva beogradjanima nekoliko godina“?!

    3. Sta ti je trebalo to moj djole…. nekad si bio pravi a sad u kucu pustas sns barabe o ljima pevas u dno dna

  1. Botovi, dobro znate da od 2017. ne peva u BG. Zaradili ste bonus jer su vam komentari objavljeni ma Danasu, nema potrebe da dalje polemiše.

  2. Zato sin.Aleksa dobija pare za svoj Megdan od Novog Sada, a prošle godine i od Beograda.

  3. Nekada se Balasevic javno zalio na koncertima da ne nastupa u Novom Sadu iz pol. razloga, sada mu namecete i Beograd. Ako je profesionalac, a smatram de jeste, treba da nstupa tamo gde ga zele. Sve ostalo su pol. manipulacije.

    1. Ma gluposti, nastupao covek decembra 2018.u Beogradu, 5 koncerata imao. Lupetaju.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.