Mala fabrika mirisa u srcu Beograda, u kojoj se neguje ljubaznost, privlači televizije iz čitavog sveta

Beograd za početnike

Ostavite komentar


  1. U Londonu ih ima 3 osim ako nisu prosle nedelje svi zatvorili poslove. Sto nasem komsiji samo daje na znacaju. Kako stvari stoje uskoro ce se ici u sirotinjske zemlje za zanatskim proizvodima.

  2. Браво и за парфимџије и за новинарку! Дајте више овквих текстова. Има у овој земљи и лепих прича.

  3. U parfimeriji „Sava“ sam se ulepšavala još kao mlada devojka od glave do pete. Gospodin Sava i njegova supruga su često pred vama spravljali kreme, samo za vašu kožu. Sve bez konzervansa i parfema. Prvi puder sam tu kupila i prvi put sam se tu namirisala pred izlazak. Još dugo sam nosila te proizvode svim prijateljima po inostranstvu koji su kreme čuvali u frižideru do sledeće nabavke. Sada je ostala samo produkcija parfema. Velike kozmetičke kuće su zbrisala sa lica zemlje ovakve radionice i lišila nas dragocenih prirodnih kozmetičkih produkata. Hvala porodici Jovanov što se barem proizvodnjom parfema bori protiv zaborava i čuva jedan od retkih preostalih simbola Beograda.

  4. Cestitam svaka cast ,moj drug iz vojske .Ja slobodno mogu reci da sam stekao druga do groba.Zelim ti da ovo radis sto godina,za sledecih sto vidi da li to ili nesto drugo.Veliki pozdrav iako se cesto cujemo.Hoze.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.